עראיס – בשר בסטייל ובגישה אורבנית
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"27/06/2018צרכנות, קולינריהסגור לתגובות על עראיס – בשר בסטייל ובגישה אורבנית
למאמר הבאחברת "אביסרור משה ובניו", מציגה בנייה ירוקה בפרויקט הדגל היוקרתי "גרנד אביסרור"
למאמר הקודםלרגל יום העצמאות האמריקאי - במסעדת "עראיס" 1+1 על ההמבורגרים
מאמרים נוספים
חדש על מדף הספרים "הבט אחורה בחיוך" – מאת יצחק גל-נור בהוצאת כרמל.
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"23/10/2024