קולינריה
חגיגות בוז'ולה במסעדת גריג, עם היין האיכותי בוז'ולה קרו מורגון יקב מארסל לה פייר 2005
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"16/11/2016
בוז'ולה בסטייל במסעדת גריג חגיגות בוז'ולה במסעדת גריג, עם היין האיכותי בוז'ולה קרו מורגון יקב...
PANECO.co.il תשתתף בפעם השנייה בטירוף ה- Black Friday ו Cyber Monday, עם מבצעים חסרי תקדים על עשרות מוצרים שונים
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"13/11/2016
www.PANECO.co.il חנות האון ליין למוצרי אלכוהול תשתתף ב Black Friday ו Cyber Monday עם הנחות של עד עשרות אחוזים על...
קניון כפר סבא הירוקה מזמין אתכם ביום שישי ליריד האוכל המחודש "GREEN MARKET
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"13/11/2016
בימי שישי לא טורחים- באים, אוכלים ונהנים ביריד GREEN MARKET החדש בקניון כפר סבא הירוקה קניון כפר...
לרגל הבחירות בארצות הברית, טונה סטארקיסט מציגה: מיני המבורגר מטונה
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"07/11/2016
לרגל הבחירות בארצות הברית, טונה סטארקיסט מציגה: מיני המבורגר מטונה ביום שלישי ה-8.11 יתקיימו...
Hermitage -בוטיק אלכוהול חדש, בתכנונו של האדריכל האיטלקי מיקלה סימאונה, נפתח במרכז הקונגרסים בחיפה
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"06/11/2016
Hermitage -בוטיק האלכוהול החדש, בתכנונו של האדריכל האיטלקי מיקלה סימאונה, נפתח במרכז הקונגרסים...
רשת "טיב טעם" חוגגת את חודש איטליה בישראל תחת הסלוגן "כשחומרי הגלם טובים, לא צריך להתאמץ כדי להכין ארוחה טובה"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"06/11/2016
We love food רשת "טיב טעם" חוגגת את חודש איטליה בישראל תחת הסלוגן "כשחומרי הגלם טובים, לא...
פיליפס משיקה את "פיליפס פסטה מייקר" – פתרון חדשני להכנת פסטה טרייה ובריאה בבית בעשר דקות וללא מאמץ
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"03/11/2016
בשורה גדולה לאוהבי האוכל האיטלקי פיליפס השיקה את "פיליפס פסטה מייקר" – פתרון חדשני...
גיא פרוביזור לשעבר מבעלי "עדן טבע מרקט" פותח את רשת ההמבורגרים "בורגר פקטורי אקספרס"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"31/10/2016
המהפך גרסת גיא פרוביזור פותח רשת המבורגרים "בורגר פקטורי אקספרס" גיא פרוביזור –...
חב' "עוף טוב" משיקה את אוטובוס ה- "DELI BUS" ותחלק 60 אלף כריכי פסטרמות לסטודנטים…
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"27/10/2016
חב' "עוף טוב" משיקה לקראת פתיחת שנת הלימודים האקדמית את אוטובוס ה- "DELI BUS" שיחלק...
תפריט חורף 2016/17 חדש במסעדת התרנגול הכחול
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"27/10/2016
השף שאול בן אדרת משיק:תפריט חורף במסעדת התרנגול הכחול מסעדת 'התרנגול הכחול' מתכוננת לחורף עם...