כותרות אחרונות
Search

קולינריה

דודו אוטמזגין, פותח את סניף הבוטיק ה-12 שלו ברמת השרון – צילום: רותי ד

דודו אוטמזגין, אמן הפטיסרי, פותח את סניף הבוטיק ה-12 ברמת השרון בהשקעה של מיליון ₪ במהלך פתיחת...

המונדיאל הזה כולו Buzz – תמיד יש סיבה ל- BUZZ !

BUZZ המונדיאל הזה כולו Buzz "יקבי כרמל" מזמינים אתכם להצטנן בסטייל עם סדרת היינות: Sparkling Buzz...

חברת סלקום tv משיקה את ערוץ FOODY: ערוץ האוכל הישראלי הראשון !

חברת סלקום tv משיקה את ערוץ FOODY:  ערוץ האוכל הישראלי הראשון !  באירוע חגיגי מרשים ומרגש שנירך...

קליית גת משיקה ערכת פיצוחים למשחקי מונדיאל 2018

קליית גת משיקה ערכת מונדיאל 2018 ! הערכה כוללת, קערת פיצוחים ייחודית המשלבת מקום להנחת...

בעקבות הצלחת מוצרי סדרת ה-DELI משיקה חברת "עוף טוב" את סדרת המוצרים החדשה "DELI דק דק"

בעקבות הצלחת מוצרי סדרת ה- "DELI" משיקה חברת "עוף טוב" את סדרת המוצרים החדשה "DELI דק...

WOK TO WALK משיקים את הסניף השני של הרשת במתחם שרונה בתל אביב – צילום: אבי בר

WOK TO WALK  משיקים את הסניף השני של הרשת במתחם שרונה בתל אביב  ניר מעתוק איש העסקים והזכיין...

על מה שיהיה במתחם יקב "היוצר" בפסטיבל EAT תל אביב 2018

על מה שיהיה במתחם יקב "היוצר" בפסטיבל EAT תל אביב 2018 השנה יקב "היוצר" מתמקם במתחם...

חברת "מרבה ישראל" נכנסת לקטגוריית המזון המוכן ומשיקה את Heat & Eat, סדרת ארוחות להכנה מהירה במיקרוגל

לראשונה בישראל – סדרת ארוחות אורגניות 100% רכיבים טבעיים ללא חומרים משמרים, להכנה במיקרוגל !...

קבוצת מאפיות ברמן מציגה פיתוח טכנולוגי ראשון מסוגו בתחום הלחם – ברמן E-FREE – סדרת לחמי מחמצת ארוזים ללא חומרים משמרים וללא תוספים מלאכותיים

לחם חופש ! קבוצת מאפיות ברמן מציגה פיתוח טכנולוגי ראשון מסוגו בתחום הלחם – ברמן E-FREE סדרת...

פסטיבל היין הבינלאומי מגיע בפעם השנייה לתל אביב – רחבת רוטשילד 1 תל אביב בתאריכים 13-14 ליוני

Vinum TLV by American express פסטיבל היין הבינלאומי מגיע בפעם השנייה לתל אביב ומתרחב לחגיגת טעמים איטלקית...