קולינריה
רשת קפה ג'ו מציגה: תפריט קיץ 2016
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"13/06/2016
בתמונה: ארוחת בוקר איכרים גלילית 59 ש"ח – צילום רונן מנגן תפריט הקיץ של קפה ג'ו: הרשת...
חג שבועות ביקב בן חיים
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"09/06/2016
חג שבועות ביקב בן חיים יקב בן חיים מציין את חג השבועות ביום שישי הקרוב 10.6.16 החל מהשעה 11:00 בחצר...
רשת wine&more משיקה חבילות יין ואלכוהול מיוחדות לאירועים
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"09/06/2016
רשת wine&more משיקה חבילות יין ואלכוהול מיוחדות לאירועים לקראת עונת החתונות והאירועים רשת...
חברת "תומר" משיקה 2 טעמים חדשים של עגבניות מיובשות
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"08/06/2016
חברת "תומר" מרחיבה את סדרת מעדני העגבניות המיובשות, ומשיקה 2 טעמים חדשים: עגבניות...
Marshmallow FLUFF הממרח הטעים שיהפוך כל קינוח לחלומי!
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"08/06/2016
הממרח הטעים שיהפוך כל קינוח לחלומי! חדש – התאהבתם בממרח המרשמלו האורגינל ? קבלו אותו בטעם...
חג שבועות מוצלח עם סדרת בצקי החמאה החדשה של מעדנות
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"08/06/2016
לקראת שבועות: מעדנות מרחיבה את סדרת בצקי החמאה מעדנות, החברה המובילה בישראל בקטגוריית...
55% מציבור מוטרדים יותר ממה שהם מכניסים לפה…..
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"05/06/2016
שאלה: למה טונה סטארקיסט? תשובה: מכל הסיבות הטובות! אותנו לא צריך לשכנע לאכול טונה, כי בכל...
קפה תפוז בטבע בהרצליה – לבלות בטבע מבלי לצאת מהעיר…..
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"01/06/2016
מבלים בטבע בלי לצאת מהעיר בית הקפה 'תפוז בטבע' חוגג יום הולדת 4 ומשיק תפריט קיץ עם מנות...
בחג שבועות תעשו לכם…. עוגת גבינה קרה בשילוב קרם בוטנים וקקאו
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"01/06/2016
בחג שבועות תעשו לכם…. עוגת גבינה קרה בשילוב קרם בוטנים וקקאו מתכון מאת: שף קונדיטורית עמית...
מאפיית "בר-אל-אשבל" החדשה נפתחה בהשקעה של מעל 4 מיליון ₪
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"01/06/2016
100% ללא גלוטן! לאחר שנרכשה על-ידי "אשבל מזון פונקציונלי" נפתחת מאפיית "בר-אל-אשבל"...