קולינריה
בר הבשר "אנטריקוטה" בראשון לציון – פסגת הטעם
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"17/08/2015
בתמונות אשף הבשר מוריס אוחנה בפעולה צילומים: אבי בר שעת ערב מוקדמת, בר הבשר...
בקונדיטוריה וקייטרינג "מתוקה" ניתן להשיג את מגשי האירוח "מתוקה רומסרוויס"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"16/08/2015
עם קולקציית מגשי האירוח של מתוקה, המתוקים והמלוחים הייעודיים שיצרה מירי 'מתוקה' ארזי לקראת...
חברת "בר-אל" מציעה לראש השנה מתכונים חגיגיים ללא גלוטן
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"15/08/2015
"בר-אל" מציעה לראש השנה מתכונים חגיגיים ללא גלוטן לכבוד ראש השנה, מציעה חברת...
חדשנות בקופסה: הדור הבא של מעדני טונה מבית סטארקיסט
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"13/08/2015
טונה סטארקיסט משיקה שתי סדרות מוצרים מהפכניות שיחסכו לכם זמן במטבח: סטארקיסט לה-סלט...
״דולצ׳ה דה לצ׳ה״ גלידה שעושים באהבה רבה
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"12/08/2015
חמש שנים חלפו מאז התמקמה לה הגלידריה ״דולצ׳ה דה לצ׳ה״, גלידה איטלקית איכותית מפנקת...
חדש בנחלת בנימין בתל אביב – 'ארטה גלידריה' גלידריה איטלקית, קטנה, ביתית ומפנקת….
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"10/08/2015
גלידות טבעיות עשויות מפירות אורגניים, גלידות ללא גלוטן, גלידות ללא תוספת סוכר, מבחר טעמי...
הפאב האירי 'אוסקר ווילד' משיק סדרת סדנאות וויסקי
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"10/08/2015
הפאב האירי 'אוסקר ווילד' משיק סדרת סדנאות וויסקי – מבוא לעולם הוויסקי, וויסקי חובק עולם,...
מסעדת LE BISTRO BAR במתחם עזריאלי בחולון מציגה ארוחות ילדים במחירים אטרקטיבים
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"03/08/2015
לכבוד חופשת הקיץ: מסעדת הביסטרו הראשונה בחולון LE BISTRO BAR השוכנת במתחם עזריאלי, משיקה לכבוד...
קינוח ייחודי לקיץ מבית דומינו'ס פיצה
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"03/08/2015
Domino's Special Edition: "מוגזמת שוקולד m&m's" דומינו'ס פיצה יוצאת בקינוח ייחודי לקיץ, מסדרת...
יקב בנימינה משיק שני יינות חדשים
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"02/08/2015
באירוע חגיגי ומרשים שנערך במלון דן פנורמה בתל אביב, השיק יקב בנימינה שני יינות חדשים, סמיון...