כותרות אחרונות
Search

שבועות 2020 ביכורי גבינות ואלכוהול

 

 

שבועות 2020 ביכורי גבינות ואלכוהול.!

באדיבות: זיו מנור המעביר סדנאות קוקטיילים לאירועים פרטיים ועיסקיים.

 

 

 

צילום: זיו מנור

60 מ"ל  ליקר אוכמניות של יקב לביא

10 מ"ל וודקה

500 גרם  יוגורט תות

250 גרם יוגורט אפרסק

250 גרם פירות יער אדומים קפואים

פטל אדום קפוא

קרח

אופן הכנה

מוזגים את הליקר אוכמניות ,הוודקה לשייקר ומשקשקים עד שלא שומעים את הקרח

מוזגים עד לכדי 3/4 מגובהה צנצנת קטנה ומשלימים ביוגורט תות והאפרסק

הצעת הגשה

פטל אדום קפוא המוגש ליד

 

 

Cherries  &  cheeses

 

צילום: זיו מנור

80 מ"ל  ליקר דובדבנים של יקב לביא

10 מ"ל וודקה

300 גרם גבינת מוצרלה

200 גרם תותים

אופן הכנה

מזיגה לכוס מרטיני מלאה בקרח את הליקר והוודקה 

הצעת הגשה

מגישים לצד תותים וגבינת מוצרלה

 

 

Dairy   cream

 

צילום: זיו מנור

 

30 מ"ל ליקר קרמל של יקב לביא

50 מ"ל ליקר שוקולד לבן של יקב לביא

50  גרם עגבניות שרי

60 גרם גבינה בולגרית

רוזרין

אופן הכנה

מוזגים את הליקרים המופיעים ע"פ הסדר לכוס נמוכה

הצעת הגשה

מוגש לצד עגבניות שרי וגבינה בולגרית עם רוזמרין