כותרות אחרונות
Search

'ארטה גלידריה' גלידריה איטלקית קטנה ומשובחת בנחלת בנימין 11 בתל אביב

סיסי ומרקו השפים והבעלים של 'ארטה גלידריה' גלידריה איטלקית בנחלת בנימין 11 בתל אביב ישמחו לארח אתכם בחג הסוכות עם מבחר טעמים. לכבוד השנה החדשה רקחו סיסי ומרקו 2 טעמים חדשים : גלידת שטרודל תפוחים, מסקרפונה ושקדים וגלידת סורבה תפוח ירוק, דבש ורימונים

לכבוד השנה החדשה משיקים בארטה גלידריה 2 טעמי גלידה חדשים ומיוחדים שבהם בולטים סמלי החג המסורתיים הידועים, תפוח, דבש ורימונים:גלידת שטורדל תפוחים, מסקרפונה ושקדים וגלידת סורבה תפוח ירוק, דבש ורימונים.

ארטה גלידריה היא גלידריה איטלקית, קטנה וביתית בנחלת בנימין. המקום מציע מגוון גלידות טבעיות, גלידות פירות העשויות מפירות טבעיים-אורגניים, גלידות ללא גלוטן, גלידות ללא תוספת סוכר ואף גלידות טבעוניות. כל הפירות נרכשים טריים בשוק הכרמל הסמוך וחומרי גלם שאינם זמינים בשוק, נבחרים ונרכשים בקפידה על ידי בעלי המקום.

 

בנוסף מציעים בארטה גלידריה מגוון מכובד של גלידות משובחות:

גלידת שוקולד קלאסי, שוקולד תפוז, שוקולד באצ'ו (עם אגוזי לוז) שוקולד מריר, סטרצטלה (רוטב שוקולד תוצרת בית), מאלקוף (חלב שקדים, שקדים ושוקולד), שוקולד רום, עוגת הדוכס ועוד.

ב'ארטה גלידריה' לא  משתמשים בצבעי מאכל. לא נעשה שימוש בחומרים מתחלבים, ולכן הגלידה רכה וטעימה יותר. לכל טעם יש איזון משלו, ואפילו קישוטי הגלידה הם מעשה ידי השפים. לכל טעם וטעם בארטה גלידריה יש סיפור!

 

בעלי הגלידריה, הם השפים סיסי (סטפניה) ומרקו קאמורלי המגיעים ממילאנו, איטליה. סיסי ומרקו מייצרים את הגלידה האיטלקית והאותנטית בארץ ממרכיבים טבעיים ואיכותיים אשר נבחרים אישית ובאופן מדוקדק . חומרי הגלם מיובאים מרחבי העולם וכמובן גם מישראל, כולל סוגים שונים של שוקולד, קקאו ופירות יבשים. כל המתכונים הינם מתכונים מקוריים של השפים. לאחר שהוכשרו באופן מקצועי במעבדות מזון לגלידה איטלקית וטוסקנה ובסיציליה.

 

עריכה ועיצוב – אבי בר