בעלי קפה גרג חוגגים לרגל פתיחת רשת המזון החדשה קיטשן בי גרג –Kitchen by greg מסעדת ביסטרו בשרית כשרה
ההשקעה במהלך כ- 9.5 מיליון ₪
בעלי קפה גרג, יאיר מלכה, גלעד אלמוג וניר אדרי, ערכו אמש אירוע חגיגי לרגל פתיחת רשת חדשה תחת השם: קיטשן ביי גרג – מסעדת ביסטרו בשרית כשרה.
האירוע נערך במתחם שרונה בתל-אביב, בסניף הדגל של הרשת, שניפתח במבנה משומר מתקופה הטמפלרים. הסניף משתרע על כ- 350 מ"ר ומכיל שלוש קומות הכוללות: חצר עם פינות ישיבה, בר אקטיבי, קומת מסעדה עם 100 מקומת ישיבה וקומה עליונה בה יערכו אירועים פרטים לכמות של עד כ- 45 אנשים.
האירוע החל במינגלינג וארוחת שף בניצוחו של נדב מרום, שחשף את התפריט החדש, הכולל בין היתר: קרפצ'יו פילה בקר, אנטיפסטי, פטה כבד עוף עם ריבת בצל, סלט פרגיות ופטריות, נתחי אנטריקוט מיושן, אסדו נתח בשר צלעות, פרופיטרול פחזניות, מוס שוקולד, שטרוייזל קקאו ודפי שוקלד, סורבה ממלכתי ועוד.

בתמונה מימין: גלעד אלמוג – מבעלי קפה גרג, נדב מרום – השף הראשי של קבוצת גרג ואוהד ארנרייך – מנכ"ל קבוצת גרג – צילום: אלעד גוטמן