כותרות אחרונות
Search

דולפין פרסום ויחסי ציבור תנהל את מערך יחסי הציבור של עמותת אל-סם.

 

 

עתיד הצעירים- זה בידיים שלנו!
דולפין פרסום ויחסי ציבור תנהל את מערך יחסי הציבור של עמותת אל-סם.

 

 

דולפין פרסום ויחסי ציבור מצרפת לשורת לקוחותיה את עמותת אל-סם, ששבה לפעילות בחודשים האחרונים, אחרי למעלה מ-6 שנות הדממה.

 

העמותה, הפועלת לטיפול ומניעת השימוש לרעה בסמים ובאלכוהול בקרב בני נוער וצעירים בכל רחבי הארץ, הודיעה לאחרונה על חזרתה לפעילות בשל הצמיחה בשיעורי השימוש בקרב בני הנוער והצעירים, והמצב ההולך ומחריף על רקע המלחמה, לצד נזקי הקורונה שעדיין נותנים אותותיהם בקרב בני הנוער והצעירים בישראל.

עמותת אל-סם הוקמה במקור בשנת 1974, ובשנת 2016 הודיעה על הפסקת פעילותה לאחר שמקורות התקציב שלה נסגרו בהחלטת משרד הרווחה. בשנה האחרונה, מצאה עצמה העמותה מנסה לסייע ולעזור לצעירים רבים- חלקם מגיל 11 ומעלה, שמצאו עצמם במעגלי השימוש וזקוקים לסיוע. ככל שהלך והתגבר זרם הפניות, בחרה העמותה להרחיב עוד ועוד את מעגלי הפעילות ואף יצאה בהודעה רשמית על חזרתה לפעילות באמצעי התקשורת.

הטיפול התקשורתי בעמותת אל-סם, על כלל פעילותה- הן בתחום המניעה והן בתחום הטיפול, הופקד כאמור בידי חברת דולפין פרסום ויחסי ציבור, המצויה במגמת צמיחה משמעותית, עם צירופם של מספר לקוחות במקביל בחודשים האחרונים, בתחומי הרווחה, הצרכנות, החינוך, התרבות ועוד…

הטיפול בעמותות ובתקציבי המגזר השלישי אינו זר ל'דולפין', שמטפל וטיפל לאורך השנים בתקציבי 'אקים', 'תנו לחיות לחיות', 'חוות החופש', עמותת 'ויגן פרנדלי' ועוד רבות וטובות. משרד יחסי הציבור 'דולפין' אף שימש לאורך שנים רבות כמשרד היחצ של עמותת אל-סם עצמה, טרם נסגרה ב2016.

 

אסף כנען מנכל אל סם – צילום אל סם

 

אסף כנען, מנכ"ל אל-סם: "אני מברך על שיתוף הפעולה עם דולפין פרסום ויחסי ציבור ומאמין שיחד נעשה את הדרך הטובה והנכונה ביותר להעלאת המודעות לסכנות השימוש בסמים ובאלכוהול בקרב בני נוער וצעירים בישראל ובני משפחותיהם. אני מאמין כי מודעות ציבורית היא חלק משמעותי במאבק לצמצום התופעה הקשה, הפוגעת בצעירים רבים בימים אלה".

 

ענת שור – צילום: אילן בשור

 

ענת שור, מנכ"לית דולפין פרסום ויחסי ציבור: "עמותת אל-סם היתה ונותרה קרובה לליבי, כאשר משרדנו ליווה את פעילותה בזירה התקשורתית לאורך שנים רבות. אני גאה לשוב וללוות את העמותה, ומאמינה כי מיגור תופעות הסמים והאלכוהול, הפוגעות קשות בבני נוער וצעירים, היא משימה אדירה, שאין להקל ראש בחשיבותה".

 

 

משרד יחסי הציבור 'דולפין' בבעלותם של ענת ורון שור הוקם בשנת 1994 על ידי ענת שור, ששימשה בעבר כדוברת בית נשיא המדינה, וכיועצת תקשורת של חברי כנסת, שרים בממשלות ישראל, חברות וגופים מוסדיים וציבוריים רבים. רון ממשיך את דרכה של ענת בתחום, מטפל למעלה מעשור בלקוחות המובילים של המשרד, ומנהל את מחלקת הדיגיטל בחברה. לאורך השנים, הקפיד המשרד לשמור על תמהיל מגוון של לקוחות מתחומים שונים, וכיום מנהלת חברת דולפין, בין היתר, את תקציבי היח"צ של קבוצת אורון אחזקות והשקעות, עמותת אקים, אביבי מטבחים, אתר הסחר לאסטפרייס, אתר 'זאפ משפטי' וחברת התיירות איסתא ספורט.