מימין: ד"ר רון תומר, ותעשיין דב הרפז – צילום: מורג ביטן
ד"ר רון תומר נשיא התאחדות התעשיינים העניק לתעשיין דב הרפז מייסד ויו"ר חברת CPC SOLUTIONS בטקס בלשכתו תעודת הוקרה על 40 שנה של תרומה ייחודית לתעשייה הישראלית.
רון תומר ציין בטקס שפעילותו של התעשיין דב הרפז מהווה אבן דרך בתולדות ההייטק בישראל ובזכות חזונו הוביל והעמיד פתרונות מתקדמים לחיזוק מערכי הביטחון של מדינת ישראל.
בטקס שנערך בלשכת נשיא התאחדות התעשיינים ד"ר רון תומר הוענק לתעשיין דב הרפז מייסד ויו"ר CPC SOLUTIONS תעודת הוקרה מיוחדת על תרומתו הייחודית לתעשייה הישראלית ולציון 40 שנה להקמת CPC SOLUTIONS.
רון תומר ציין בטקס שפועלו של דב הרפז בתעשייה הישראלית מהווה אבן דרך בתולדות ההייטק וחלק בלתי נפרד מהבסיס לתעשיות המתקדמות במדינה ביניהם ביטחון והגנה, תעופה וחלל, רפואה ועוד…
תומר הוסיף עוד שבזכות חזונו של הרפז והובלתו הועמדו פתרונות מתקדמים אשר חיזקו את מערכי הביטחון של מדינת ישראל ותרמו להגנת חיי אזרחיה.
דב הרפז שהגיע לטקס עם בני משפחתו, רעייתו מלכה ושני בניו אביב וברק ומנכ"ל החברה רותם חיימזון, הודה בהתרגשות על הכבוד שהוענק לו וסיפר את סיפור חייו כיצד התחיל ממיזם קטן בסלון של ביתו ועד להקמת חברת CPC SOLUTIONS שבבעלותה כיום 2 מפעלים ביוקנעם ובכרמיאל.
חברת CPC מציעה כיום מגוון מלא של פתרונות הן בתחום הפיתוח והן בתחום הייצור , פתרון המהווה שילוב ייחודי בתעשיית האלקטרוניקה המתקדמת בישראל.





