"הטחנות הגדולות של א"י" מציעה לחג החנוכה אריזה מעוצבת וחגיגית לקמח חיטה לבן בהיר להכנת סופגניות לחג, וכן קופסת פח מהודרת לאחסון הקמח
לכבוד חג החנוכה תשווק "הטחנות הגדולות של א"י" מחיפה, אריזה חגיגית לקמח חיטה לבן בהיר, בעיצוב רטרו מקסים ועליה ברכה ל"חנוכה שמח" ומתכון לחג. כמו כן תשווק "הטחנות הגדולות של א"י" קופסת פח מהודרת בעיצוב תואם לאריזת הקמח, לאחסון פרקטי ודקורטיבי של קמח לאורך כל השנה.
אריזת הקמח לחג החנוכה היא חלק מסדרת "החגים" המיוחדת שהשיקה החברה, הכוללת חמש אריזות של קמח בעיצוב מיוחד לחגי ישראל – ראש השנה, חנוכה, פורים, שבועות ויום העצמאות. הסדרה זכתה בפרס הזהב לשיווק בתחרות האריזות העולמית היוקרתית WorldStar Packaging Award לשנת 2015.
מחיר אריזת קמח לבן בהיר: 5-3 ₪ (לאריזה של 1 ק"ג).
להשיג ברשתות ובחנויות: רשת לגעת באוכל, רשת חנויות הטבע בוסתן, ברכל, נתיב החסד, מרכז מזון יהודה, סופר ספיר, סופר ברקת, שהרבני (רמת השרון), סיטונאות רחמים, עזרה וחסד, סופר טוב מודיעין, שפע ברכת השם בית"ר עילית, דיפ שיווק, מאיה בוטיקטבע, רני אורגני, ל.א.ב.ל, המאפייה של ראסל ירושלים, סופר הס (כפר הס), לחם ברויטמן אילת, לחם בורקין בנימינה, ובחנויות מובחרות נוספות. מידע על חנויות נוספות אפשר לקבל בדף הפייסבוק של הטחנות הגדולות או בטלפון: 04-8672137.
***********
הילה יבניאלי-בוכריס, מומחית האפייה של "הטחנות הגדולות של א"י" מציעה מתכונים נהדרים להכנת סופגניות לחג
**************
מיני דונאטס אפויים במגוון טעמים
אפייה: תבנית מיני דונאטס, 7-5 דקות, תנור מחומם ל-220 מעלות
חומרים לדונאטס:
175 גר' (1/4+ 1 כוסות) קמח חיטה לבן בהיר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
1/4+ 1 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
100 גר' (1/2 כוס) סוכר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
1/2 כוס רִוְיוֹן / יוגורט
1 ביצה
23 גר' (1.5 כפות) חמאה מומסת
חומרים לציפוי:
120 גר' אבקת סוכר
2 כפות חלב
1-1.5 כפיות תמצית קוקוס/שוקולד/לימון/מייפל/פירות יער/וניל
אופן ההכנה:
דונאטס:
מנפים את הקמח לקערה גדולה. מוסיפים את אבקת האפייה והמלח. מערבבים בקערה נפרדת את הסוכר, הרִוְיוֹן, הביצה והחמאה. יוצקים את התערובת הרטובה אל התערובת היבשה ומערבבים עד להטמעה. יוצקים את הבלילה לתבניות מיני דונאטס, ניתן להשתמש בשק זילוף. יש למלא רק עד למחצית מגובה התבנית. אופים 7-5 דקות בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות.
מקררים 2 דקות בתבנית ומעבירים לרשת צינון.
ציפוי:
מערבבים בקערה קטנה את אבקת הסוכר, החלב והתמצית עד שאבקת הסוכר נמסה לחלוטין. טובלים מיד את הדונאטס בציפוי ומניחים על צלחת. מומלץ לטבול את הדונאטס פעמיים לקבלת ציפוי סמיך יותר. מפזרים מעל הדונאטס סוכריות, אגוזים או קוקוס כל עוד הציפוי רטוב.