כותרות אחרונות
Search

הכנס הישראלי הראשון לחדשנות בעולם המזון, FoodTech Nation 2015, ייפתח ב-15 לדצמבר 2015 במרכז הכנסים בכפר המכביה

הכנס ישמש צומת מפגש בין שחקני חוד החנית של מעטפת החדשנות בתעשיית המזון, ביניהם: חברות הזנק ויזמים, חוקרים מהאקדמיה, משקיעים, חממות, נציגי התעשייה ומומחים העוסקים בתחום

כנס FoodTech  Nation 2015, הכנס הראשון בישראל הממוקד בעולם החדשנות וסביבת האקו – סיסטם של חדשנות בתעשיית המזון יתקיים ב-15 לדצמבר 2015 במרכז הכנסים בכפר המכביה.

הכנס ישמש צומת מפגש לדיונים והחלפת דעות בין שחקני מעטפת החדשנות בתעשיית המזון ביניהם: חברות הזנק ויזמים, חוקרים מהאקדמיה, משקיעים, חממות, נציגי התעשייה וגופים ומומחים העוסקים בתחום. מטרת הכנס הינה להעצים ולחבר את סביבת ה-Food Tech לגורמים רלבנטיים באמצעות העברת ידע, הקניית כלים ויצירת מפגש וחיבור בין המשתתפים מעולמות התוכן השונים של סביבת החדשנות במזון. כמו כן, לחשוף סטארט-אפים ומיזמים מובילים בפני משקיעים פוטנציאליים.

בכנס ישתתפו עשרות דוברים ומרצים, נציגי תעשיית המזון, חוקרים, משקיעים וסטארט-אפים שייטלו חלק בהרצאות, רבי שיח וסדנאות בתחומי החדשנות. בין המרצים הבולטים: פרופ' ינקו גולדנברג, מרצה לשיווק בבית הספר למנהל עסקים המרכז הבינתחומי הרצליה ואוניברסיטת קולומביה בארה"ב; פרופ' עודד שוסיוב, חוקר ויזם מוביל מהפקולטה למדעי החקלאות, המזון ואיכות הסביבה באוניברסיטה העברית; אילנית קבסה כהן, מנהלת חדשנות קבוצת אסם נסטלה; עידית ביטון, שותפה ומנכ"ל SIT ישראל; פרופ' אייל שמעוני, סמנכ"ל טכנולוגיה בשטראוס גרופ; דר' מעוז גרופר המדען הראשי של אסם נסטלה, דוד דה-פריס, עורך פטנטים ושותף בכיר בקבוצת ריינהולד כהן; ד"ר ניצה קרדיש, מנכ"לית חממת טרנדליינס אגטק, זאב פייקובסקי המדען הראשי של תנובה ואישים בכירים נוספים בתעשיית המזון.

food 1

במסגרת הכנס תתקיים תצוגה של חברות הזנק ויזמים אשר יציגו חדשנות פורצת דרך בתחום המזון כגון: הדפסה תלת מימד של מוצרי מזון, מזון על בסיס חרקים, טכנולוגיות להפחתת סוכר, מוצרים פונקציונליים ועוד.

בין הנושאים שידונו בכנס: איך הפודטק יכול לשנות את הצלחת שלנו כבר ב-2030?; מגמות בעולם ה-Food Tech; אתגרי היזמות בעולם המזון; קניין רוחני או נוסחה סודית; ארגז כלים ליזמים בעולם ה- FoodTech ועוד.

הכנס מאורגן על ידי קבוצת נתיב יועצים ובחסות איגוד תעשיות המזון בהתאחדות התעשיינים.