צילום: אפרת אשל
"מאסטר שף" מרחיב את סדרת פירורי הלחם ומשיק:
פירורים אפויים בסגנון גריסיני לציפוי פריך ועדין – אידיאלי לאפייה ולטיגון
פירורים אפויים בסגנון גריסיני מעניקים ציפוי פריך בטעם מעודן לשלל מאכלים – קציצות, שניצלים, ירקות ועוד
המותג הקולינארי "מאסטר שף" ממשיך להציע לצרכן מגוון מוצרים איכותיים המעניקים לבשלן הביתי בטחון והצלחה במטבח. מגוון מוצרי "מאסטר שף" מעוררים השראה במטבח והופכים כל מנה לשיח סביב שולחן האוכל.
הפעם מרחיב "מאסטר שף" את סדרת פירורי הלחם, עם פירורים אפויים בסגנון גריסיני- פירורי מאפה המצטיינים בטעמם העדין ומתאימים לאפייה ולטיגון. המוצר החדש מתאים במיוחד כציפוי למנות מעודנות יותר כמו אצבעות גבינה, ירקות פריכים, כשכבה קראנצ'ית במאפים, וכמובן כציפוי מנצח לשניצל.
"פירורים אפויים בסגנון גריסיני" מצטרפים לליין פרורי הלחם הקיים תחת מותג "מאסטר שף" הכוללים פירורי לחם מוזהבים, פירורים ללא צורך בביצה, פנקו ופנקו שום, כולם נמצאו אהודים ואהובים ע"י קהל הצרכנים.
מנהלת מותג "מאסטר שף", תמר אבן: "מאסטר שף הינו המותג הקולינארי החם ביותר בשוק, אנו מתרחבים לקטגוריות חדשות ובהצלחה רבה. שמנו למטרה ליצור עבור כל בשלן חובב או מקצועי רגע מיוחד בו הוא יכול להגיש מנה ייחודית טעימה ולקצור תשבוחות ומחמאות מהסביבה".