צילום: יח"צ יקב "בהט"
יקב "בהט".!
המלצה על סיור ביקב וטעימת יינות במרכז המבקרים של יקב "בהט".
זה הזמן להתאוורר ולסייר ברחבי רמת הגולן, יקב הבוטיק – "בהט" הממוקם בעין זיון מזמין אתכם לסיור מודרך , טעימות יין לצד טעימת גבינות ואף ארוחה.
ליקב "בהט" – מרכז מבקרים עם כ-100 מקומות ישיבה ובר יין לטעימות. היקב פתוח לביקורים ולטעימות. בביקור במרכז ניתן לבקר בחדר ייצור, החביות, ובמזקקה ולטעום מיינות היקב והליקרים השונים, לשמוע על עשיית היין , תוך צפייה בתהליך הפקת היין ולרכוש יינות.
עופר בהט, בעל היקב: "כאוהבי יין אנחנו יודעים להעריך איכות ולשים לב לפרטים הקטנים. המקום תוכנן ועוצב כך שיהלום ויכבד את היינות המופקים ביקב"
ביקב נערך סיור הכולל ביקור בחדר החביות, במזקקה, וטעימות של 8 סוגי יינות וליקרים. במקום לצד הסיור ניתן לשלב ארוחת טעימות של גבינות ויין, פיצות וסלטים.
ניתן לרכוש במקום מגוון רחב של גבינות, יינות, ליקרים ומעדנים מתוצרת הגולן והסביבה. כמו כן יקב בהט מציע לחובבי היין מגוון אביזרים וציוד נלווה ליין. במקום פעילות ייחודית (נטולת אלכוהול כמובן) לילדים ולמשפחות.
היקב מייצר יין באופן ידני מסורתי. המעקב אחרי תהליך הפקת היין מוקפד ומדוקדק מגידול הענבים בכרם, בחירת הזנים, הבציר והפקת היין משלב התסיסה, דרך היישון ועד הביקבוק. היקב מייצר יין משנת 2007 ובכל שנה מפתח יינות חדשים ומפתיעים.
מרכז מבקרים של יקב "בהט" מפנק את מבקריו בטעימות יין והטבות משמעותיות בחנות היקב, מרכז המבקרים ממוקם בקיבוץ עין זיוון, בצפון רמת הגולן.
מחיר לאדם : 35 ₪. מחירים מיוחדים לקבוצות.
*היקב כשר למהדרין*. לבירורים 04-6993710 נייד 050-8771770
שעות פעילות היקב: ראשון – חמישי שעות: 10:00-18:00
שישי וערבי חג שעות: 10:00-16:00. שבת סגור * בחורף נסגר שעה לפני
על יקב "בהט":
יקב בוטיק משפחתי כשר למהדרין הממוקם בקיבוץ עין זיוון בצפון רמת הגולן. הוקם על ידי עופר בהט, מומחה לשימור וקירור פרי, אשר חלם במשך עשרות שנים להפיק יין משלו. להרפתקת ייצור היין הראשונה שלו יצא באמצעים הפשוטים ביותר, במחסן ליד הבית, עם חביות, דליים וציוד מושאל מחברים. מקור הענבים בהם השתמש היה משובח – ענבי צפון רמת הגולן הגדלים בגובה 1000 מ', וידועים באיכותם ובטעמם בעולם כולו. כיום מיוצרים ביקב בהט כ-10,000 בקבוקים כל שנה מענבים שנבצרים בעמק קוניטרה, ולמרגלות הר בנטל. יינות היקב נמכרים באופן בלעדי במקום. בנוסף מייצר היקב גם ליקרים מכמה סוגים בניהם דובדבנים ואוכמניות הגדלים במטעי הסביבה.