מפגש דיאטניות "שטראוס" – צילום: סטודיו "שטראוס"
המפגש השנתי של הדיאטניות: פיקניק התזונה של "שטראוס".
בפיקניק התזונה השנתי של שטראוס, שנערך השנה בנמל תל אביב, התכנסו מעל 100 דיאטניות למפגש השראה ולמידה סביב טרנדים מובילים בתזונה, כמו חלבון מהצומח ותזונה מאוזנת ומגוונת. במסגרת הפיקניק, הדיאטניות הכירו מקרוב מוצרים מבוססי קטניות כמו סדרת שטראוס בקופסה וסלטי אחלה, ודנו בשילובים אפשריים במנות השונות.
את ההשראה הקולינרית סיפק השף הראשי של שטראוס, יניב גור אריה, בהרצאה מרתקת על "העולם המופלא של התבלינים" – הרצאה שעסקה בכוח הפסיכולוגי של האוכל ובתבלינים ככלי שמשפיע לא רק על הטעם, אלא גם על הגוף והנפש. יניב הסביר כיצד תבלינים יכולים לווסת רגשות, לעורר זיכרונות ולבנות זהות קולינרית, וגם לשמש דרך חכמה להפחתת סוכר ומלח מבלי לוותר על העונג שבטעם.





