צילום: יח"צ איילת אלאני
"הסודות של המסעדות נחשפים לקראת החגים"
רשת "אדום ירוק" יוצאת בסדרת אירועי שפים פתוחים לקהל הרחב בסניפיה, החל מ 28.8 ועד החגים, במהלכם השפים הבכירים בישראל ואושיות קולינאריות ידגימו ויבשלו LIVE מול קהל הלקוחות את מנות הדגל שלהם.
בהשתתפות: אבי ביטון, אבי לוי, שאול בן אדרת, עומר מילר, עז תלם, קרניבורים אמיתיים, ג'קי אזולאי, יונית צוקרמן, אורן אסידו וצוות מחניודה.
כולנו חווינו את הרגע השמיימי בו מנה מסוימת נכנסה לפינו ולליבנו לעד, מאז לא יצאה לנו מהראש, ולא נרגענו עד שדגמנו את המסעדה שהגישה אותה שוב, רק כדי להתמזג עם אותו ביס אלוהי מחדש.
רשת "אדום ירוק" מכירה את התחושה הזו מצוין ובדיוק מתובנה זו, גייסה את השפים הבכירים בישראל, לסדרת אירועי "הסודות של המסעדות", בהם תוצגנה מנות הדגל של השפים ואושיות קולינאריות, לרבות אופני ההכנה, טיפים מצילי חיים במטבח, טעימות ובקיצור- כל הסודות- ישירות מהשף.
במסגרת האירועים, שיתקיימו בשלושת סניפי הרשת הנמצאים בפתח תקווה, אזור וראשון לציון, ייקחו חלק השפים ואושיות הקולינריה הבאים: אבי ביטון, אבי לוי, שאול בן אדרת, עומר מילר, עז תלם, ראשי קהילת קרניבורים אורגינל, יונית צוקרמן, ג'קי לוי וצוות מחניודה. כל שף יגיע לאירוע יחיד במינו בו הקהל הרחב ירגיש כאילו הוא מתארח במטבחו הפתוח.
סדרת האירועים שתפתח ביום ד', 28.8 בשעה 17:00 עם שף קפה פופולר ומעדניית סוליקה- אבי ביטון, תסייע למארחי החגים להתכונן היטב לתפקידם ככוכבי שולחן החג, עם מנות הגורמה שיכירו מקרוב, הטיפים האישיים שיזכו לקבל ומתכוני השפים איתם יצאו לביתם.
אבי ביטון ידגים ויגיש לאורחי האירוע 2 מנות מזוהות איתו לאורך הדרך- עוף בשמן זית וזעתר על קרם עגבניות לצד מנת רוסטביף סינטה וסלט מאשוויה חריפה. אבי לוי יכין לקהל מנות אהובות ממסעדת "המוציא" כמו מנת עראייס בקר וטחינה של עגבניות לצד טנזייה אנטרקוט וקוסקוס ביתי. עז תלם, בעל הבלוג הקולינארי THE KITCHEN COACH יכין את מנה עם כוכבת ספרו- כרובית ממולאת ברוטב חמוסטה לצד מנת פאייה ספרדית עם רצועות בשר שייטל ופלפלים ועוד…
רשת "אדום ירוק" היא רשת חנויות בוטיק המתמחה בבשרים, ירקות ופירות טריים, במגוון הרחב ביותר של סוגים וזנים במקום אחד ובאיכות מוקפדת. הרשת שמה בראש מעייניה את אספקת חומרי הגלם הטובים ביותר במחירי שוק. הסניפים ממוקמים בשכונות, כדי לספק לקהילה העירונית את חווית הקנייה הנוחה והטובה ביותר.
איציק מיכאלי, בעלי רשת "אדום ירוק": "האסטרטגיה שלנו היא לצאת מגדר הרגיל, להביא ללקוחות שלנו את הטוב ביותר על הצד הטוב ביותר. גורמה בצלחת במחירי שוק וחוויית שוק עשיר וצבעוני. לכן יצרנו קשר עם שפים בעלי אותם ערכים וביחד יצרנו את סדרת האירועים הקולינרית 'הסודות של המסעדות'. אני מזמין את כולם להגיע ולגלות את הסודות מאחורי הקלעים של המסעדות הנחשקות בישראל ועל הדרך גם ליהנות ממבצעים מיוחדים בכלל מחלקות הרשת."
לו"ז האירועים:
- 28.9 אבי ביטון – סניף אזור
- 29.9 אבי לוי – סניף ראשון לציון
- 3.9 שאול בן אדרת – סניף אזור
- 5.9 עומר מילר – סניף ראשון לציון
- 11.9 עז תלם – סניף כפר גנים פתח תקווה
- 12.9 צוות קרניבורים אמיתיים – סניף אזור
- 16.9 ג'קי אזולאי – סניף כפר גנים פתח תקווה
- 18.9 יונית צוקרמן – סניף ראשון לציון
- 23.9 אורן אסידו ומחניודה – סניף כפר גנים פתח תקווה
כל אירועי "הסודות של המסעדות" יפתחו בשעה 17:00 וימשכו כשעתיים / הכניסה חופשית.
אדום ירוק
אזור – המצודה 8 /
כפר גנים פתח תקווה – העצמאות 62 /
ראשון לציון – ז'בוטינסקי 18 /
ניתן להתעדכן ברשימת האירועים המלאה בסניפי הרשת, בעמוד הפייסבוק של "אדום ירוק" או בטלפון *2739