ראשי קולינריה מתכונים הקונדיטורית ליאור קליין ומותג השוקולד השוויצרי Lindt מציעים לרגל חג החנוכה מתכון לסופגניות במילוי פרלינים של לינדור
הקונדיטורית ליאור קליין ומותג השוקולד השוויצרי Lindt מציעים לרגל חג החנוכה מתכון לסופגניות במילוי פרלינים של לינדור
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"06/12/2016מתכונים, קולינריה
הקונדיטורית ליאור קליין מסטודיו בוטיק לעוגות Klein Cakes ומותג השוקולד השוויצרי Lindt מציעים לרגל חג החנוכה מתכון לסופגניות שוקולדיות במיוחד במילוי פרלינים של לינדור
הקונדיטורית ליאור קליין מסטודיו בוטיק לעוגות Klein Cakes ומותג השוקולד השוויצרי Lindt, מציעים לרגל חג החנוכה מתכון לסופגניות שוקולדיות במיוחד במילוי פרלינים של לינדור – כדורי שוקולד במילוי קרם שוקולד עשיר ורך עטופים בקונכייה של שוקולד חלב.
.
הפרלינים האהובים של "לינדור" מבית השוקולד השוויצרי האיכותי Lindt, הינם כדורי שוקולד במילוי קרם שוקולד עשיר ורך עטופים בקונכייה של שוקולד חלב. הפרלינים מגיעים בבונבוניירה חגיגית בשלושה טעמים: לינדור חלב, לינדור 60% מוצקי קקאו, לינדור אסורטד המשלב מגוון טעמים של חלב, אגוז, לבן ומריר.
צילום: קית גלסמן
מצרכים ל- 20 סופגניות
-
חצי קילו קמח
-
25 גרם שמרים או חצי קוביית שמרים
-
שקית אבקת אפייה (10 גרם)
-
4 כפות סוכר 70) גרם)
-
50 גרם חמאה רכה
-
גביע יוגורט
-
ביצה
-
חלמון
-
חצי כוס מים (50 גרם)
-
20 גרם אייריש קרים בייליס (רבע כוס)
-
1 ליטר שמן לטיגון
למילוי:
20פרלין לינדור מעולה
לציפוי:
100גרם שוקולד מריר לינדט אקסלנס 70%
150גרם שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
-
מערבבים במיקסר עם וו לישה כשתי דקות את הקמח, השמרים, אבקת האפייה והסוכר.
-
מוסיפים את כל הרכיבים הנוספים ולשים במיקסר על מהירות גבוהה כעשר דקות.
-
מגלגלים את הבצק לכדור גדול ומניחים בקערה, מכסים במגבת לחה ונותנים לבצק לתפוח כשעה.
-
מחלקים את הבצק ל-20 חלקים שווים (50 גרם כל חלק).
-
מכדררים לכדור חלק, עושים גומה בבצק במרכז הכדור, שמים פרלין לינדור בתוך כל בצק ואוטמים מכל הצדדים.
-
מניחים בתבנית משומנת להתפחה שנייה כחצי שעה.
-
מחממים בסיר לטיגון עמוק את השמן עד חום גבוה. אפשר לראות שבועות קטנות עולות מהתחתית ומטגנים את הסופגנות כשתי דקות מכל צד. אחרי הטיגון מניחים את הסופגניות על משטח עם נייר סופג עד להתקררות.
-
הכנת הציפוי: ממיסים את השמנת והשוקולד ביחד עד מרקם חלק ומקשטים את הסופגניות.
אין לכם זמן להכין? הקונדיטורית ליאור קליין מסטודיו בוטיק לעוגות Klein Cakes מציעה בסטודיו שלה לצד הסופגניות במילוי לינדור, גם עוגות עשירות בשוקולד וקרם, עוגות גבוהות במראה וסגנון ייחודי עם עיטורים מפתיעים. לרגל חג החנוכה ניתן לעטר את העוגות בסופגניות עם מילוי לינדור. עיטורים נוספים: מיני דונאטס, עוגיות, מיני קאפקייקס, וויסקי, סוכריות M&M's, חטיפים אהובים כמו באונטי, סניקרס.
מוצרי לינדט מיובאים ומשווקים בישראל על ידי חברת "סידס רק הטוב ביותר", יבואנית ומשווקת מוצרי מזון איכותיים מכל העולם, ביניהם: חטיפי שוקולד מרס, m&m, תבליני מקורמיק ועוד. www.sides.co.il
משקל ליחידה: 70 גרם
מחיר לצרכן: 6 ₪ ליחידה
24 סופגניות ב- 120 ₪
בונבוניירת לינדור – 30-35 ₪ ברשתות השיווק
***************
ניתן להשיג אצל הקונדיטורית ליאור קליין סטודיו בוטיק Klein cakes
טלפון: 050-6455413
בונבוניירת לינדור להשיג בחנויות מובחרות ברחבי הארץ