כותרות אחרונות
Search

הקמח הלבן של חברת "הטחנות הגדולות של א"י"לובש חג לכבוד יום העצמאות – צילום: מנחם גרייבסקי

הקמח הלבן לובש חג לכבוד יום העצמאות 

לכבוד יום העצמאות מציגה חברת "הטחנות הגדולות של א"י" אריזה חגיגית לקמח חיטה לבן בהיר עם מתכון להכנת פיתה ישראלית ארוז בקופסת פח מהודרת בעיצוב רטרו ועליה מילותיו של המנון המדינה

טחנת הקמח הוותיקה 'הטחנות הגדולות של א"י' מחיפה מציעה לכבוד יום העצמאות אריזה חגיגית לקמח חיטה לבן בהיר, עם איור רטרו מקסים וברכה לחג עצמאות שמח! על האריזה מתכון מיוחד להכנת פיתה ישראלית.

כמו כן, לכבוד יום העצמאות השיקה 'הטחנות הגדולות של א"י' מהדורה מוגבלת של קופסת פח מהודרת בעיצוב תואם לאריזת הקמח, שאותה אפשר להניח דרך קבע על מדף במטבח לאחסון נוח ופרקטי של הקמח ולדקורציה מקסימה במטבח.

 

מוצרי החברה כשרים בהשגחת הרבנות הראשית חיפה, ובכשרות מהודרת של בד"צ העדה החרדית ירושלים.

מחיר אריזת קמח חגיגית וקופסת פח מהודרת בעיצוב ליום העצמאות – 15 ₪.

אפשר להשיג את הקמח החגיגי ליום העצמאות בחנויות הבאות: רשת לגעת באוכל, פורטי סטריט רמת גן, מאיה בוטיק טבע, הארץ הטובה הרצליה, רני אורגני, 'המזווה' – חנות אינטרנטית, בחנות המפעל בטחנה ובחנויות מובחרות נוספות.

מידע על חנויות נוספות אפשר לברר בפייסבוק של הטחנות הגדולות או בטלפון: 04-8672137.

צילום: מנחם גרייבסקי

מתכון להכנת פיתה ישראלית המוצג על גבי אריזת הקמח

המתכון מתאים להכנת 12 פיתות רגילות או 24 פיתות קטנות.

חומרים
770 גרם (5.5 כוסות) קמח חיטה לבן בהיר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י

1 כף + 1 כפית שמרים יבשים
1 כפית סוכר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
2 כפיות מלח
480 מ"ל (2 כוסות) מים חמימים

אופן הכנה
שמים קמח, שמרים, סוכר ומים בקערת מיקסר.

לשִׁים במהירות נמוכה בעזרת וו לישה במשך דקה אחת לאיחוד החומרים.
מוסיפים את המלח ומגבירים את מהירות המיקסר לבינונית. ממשיכים ללוש 7-5 דקות, עד לקבלת בצק חלק וגמיש.
מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים (או ל-24 חלקים, לפיתות קטנות), ומעצבים כל חלק לכדור חלק. מניחים את הכדורים על נייר אפייה משומן, משמנים קלות את הכדורים ומכסים במגבת לחה למשך 10-5 דקות.
מרדדים כל עיגול לדסקית שטוחה. מניחים את הפיתה השטוחה על משטח מקומח קלות ומכסים במגבת חדשה יבשה כדי למנוע התייבשות. מניחים במקום חמים ל-45 דקות. מחממים תנור ל-230 מעלות. מניחים את הפיתות על אבן שמוט או על תבנית חמה ואופים כ-5 דקות עד שהתחתית זהובה והפיתה תפוחה. מוציאים מהתנור ומכסים מיד במגבת נקייה יבשה.

למידע נוסף ומתכונים:

www.hagdolot.co.il

https://www.facebook.com/hagdolot.co.il