ברשת – BBB סניף הוד השרון מתחדשים עם זככינים חדשים וסדרת המברורגרים חדשה
דורון אביטן ומיכה בואדר הם הזכיינים החדשים של סניף הוד-השרון ברשת BBB
בימים אלו מסתיימים השיפוצים בסניף, אותם החלו דורון ומיכה עם כניסתם לתפקיד
במסגרת השיפוצים, באזור המרפסת שנסגרה לרגל החורף, הותקנו דק ותקרה אקוסטית, הקירות חופו בווילונות ואזור הישיבה הכולל לאונג'ים (פינות ישיבה נמוכות) ובוטים (ספות) טופל אף, הרהיטים עברו שיפוץ והותקן מקרן עם מסך צפייה גדול, כך שניתן יהיה לערוך במקום הקרנות וצפיות משותפות של משדרים מיוחדים, תחרויות ספורט, משדרי גמר, אולימפיאדות, הופעות חיות ועוד……..
באמצע השבוע שעבר, התכנסו כעשרים חברים מחוג ידידי רשת ההמבורגרים bbb, בסניף הרשת בקניון שרונים בהוד השרון, כדי להיות שותפים נרגשים להשקת תפריט חדש ומעודכן בכל 23 סניפי הרשת ברחבי הארץ, במרכזו, סדרה של שישה המבורגרים חדשים הבאים בנוסף לתפריט הקלאסי. כדי לעשות את הערב מעניין ומהנה יותר, הוזמן לאירוע עופר, מנהל מרכז ההדרכה של חברת "קוקה קולה" ומומחה לבירה מטעם המותגים קרלסברג וטובורק, שהעביר למסובים הרצאה מאלפת על תרבות שתיית בירה ועל התאמת המנות שהוגשו בארוחה לסוגי הבירות השונות.
אביטן ובואדר, הזכיינים החדשים, מביאים עימם ניסיון רב של שנים רבות בתחום המסעדות ובתי הקפה:
מיכה בואדר, בן 45, גר באבן יהודה, נשוי +3. מיכה מנהל פעיל ושותף מזה 15 שנה ב"קפה שטמפפר" המהווה מוסד בנתניה. בעבר, ניהל מיכה את מסעדת "יטבתה בעיר" בסניף עזריאלי ועבד במסעדות ובתי קפה שונים ברחבי הארץ.
דורון אביטן, בן 43, נשוי +4 מנתניה, עובד ב-7 שנים האחרונות יחד עם מיכה ב"קפה שטמפפר" בנתניה.
מדברי שני הזכיינים החדשים: "אנו מתכוונים להפוך את סניף BBB הוד השרון למקום בילוי מגניב וכייפי, אשר ימגנט וימשוך אליו חבורות שיבואו למקום לבלות ולאכול טוב וירגישו בו כמו בבית."…… "אנחנו מתכוונים ליזום ולארגן ערבים מיוחדים שלחלקם יוזמנו אורחים".
באירוע הראשון שהתקיים באמצע השבוע שעבר, התכנסו כעשרים חברים מחוג ידידי רשת ההמבורגרים bbb, בסניף הרשת בקניון שרונים בהוד השרון, כדי להיות שותפים נרגשים להשקת תפריט חדש ומעודכן בכל 23 סניפי הרשת ברחבי הארץ, במרכזו, סדרה של שישה המבורגרים חדשים הבאים בנוסף לתפריט הקלאסי. כדי לעשות את הערב מעניין ומהנה יותר, הוזמן לאירוע עופר, מנהל מרכז ההדרכה של חברת "קוקה קולה" ומומחה לבירה מטעם המותגים קרלסברג וטובורק, שהעביר למסובים הרצאה מאלפת על תרבות שתיית בירה ועל התאמת המנות שהוגשו בארוחה לסוגי הבירות השונות.