חברת "ביכורים מזון ומאפה" השיקה "לחמניות פשתן" טריות.
הלחמניות דלות מאוד בפחמימות ועשירות באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים.
מעתה אפשר להשיג לחמניות פשתן טריות! חברת "ביכורים מזון ומאפה", המתמחה בייצור לחמי בריאות, ירקות קלויים ושירותי הסעדה, מרחיבה את ליין לחמי הפשתן ומשיקה "לחמניות פשתן" טריות, המשווקות באריזה מיוחדת השומרת על טריותן זמן רב.
הלחמניות מיוצרות מזרעי פשתן זהובים מקנדה, הנטחנים במאפייה עצמה, סמוך ללישה ולאפייה, כדי לשמר את ערכיהם התזונתיים. כמו כן, תהליך האפייה משלב טכנולוגיה ייחודית, המאפשרת להכין מהזרעים הטחונים לחמניות טעימות ועשירות בערכים תזונתיים. מייד בתום האפייה נארזות הלחמניות באריזה מיוחדת ומבוקרת, השומרת על טריותן זמן רב. עד כה שיווקה החברה לחמניות פשתן קפואות.
הלחמניות עשירות באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים, ומכילות כמות נמוכה במיוחד של פחמימות (כ-2 גרם בלחמניה במשקל 50 גרם). הן גם לא מכילות סוכר או ממתיקים מלאכותיים. התכולה הגבוהה של חלבון ואומגה 3 הופכת את הלחמניות לבחירה מצוינת עבור ספורטאים וטבעונים. תכולת הפחמימות הנמוכה שבהן מקנה להן יתרון עבור מי שמעוניין בתזונה דלת פחמימות, כולל סוכרתיים. התכולה הגבוהה של סיבים תזונתיים (המקנים תחושת שובע), מסייעת בשמירה על משקל תקין.
האריזה המיוחדת, השומרת על הטריות, מאפשרת לקחת את הלחמניות ללא חשש ובנוחות לכל מקום.
אחרי פתיחת האריזה, מומלץ לשמור את הלחמניות הנותרות במקרר או במקפיא. למי שאוהב מרקם קריספי, מומלץ לטסטר את הלחמנייה.