חברת התעופה אייר אירופה זכתה בפרס היוקרתי בתחרות פרסי Hospitality Onboard בקטגוריית המזון המוגש לנוסעים בתפריט המובסס על מזון בריא ואורגני
חברת התעופה אייר אירופה, זכתה זו השנה השנייה ברציפות בפרס הנודע Onboard Hospitality בקטגוריה של חדשנות בתחום התפריטים לשנת 2017 המוגשים לנוסעים בנתיבים האירופיים שלה.
מריה חוסה אידלגו מנכל"ית אייר אירופה שהגיעה לטקס חלוקת הפרסים יחד עם סנדרה לניס מנהלת שרות הלקוחות של החברה מסרה: "הפרס הזה מהווה הכרת תודה על המאמצים הגדולים שאנו עושים למען הנוסעים שלנו, שביעות רצון הלקוח הוא בראש סדר העדיפויות שלנו ואנו רוצים שכל הנוסעים שלנו ידעו שבאייר אירופה כל פרט קובע"
התפריטים האקולוגיים והבריאותיים המוגשים לנוסעים עשויים מחומרי הגלם הטובים ביותר. בנוסף לצד הארוחה מוגשים מיצי פירות וירקות בכבישה קרה, 100% טבעיים, ללא תוספים או חומרים משמרים וכן תפריט מיוחד לילדים .התפריטים מוגשים על גבי חומרים למחזור בעיצוב חדשני שהשופטים שמו דגש על כך במתן הפרס.
