ראשי צרכנות חדש על המדף חברת "עוף טוב" מציגה לקראת פורים מגוון מתכוני אוזני המן מבצק פריך ובצק פיצה במילויים מפתיעים
חברת "עוף טוב" מציגה לקראת פורים מגוון מתכוני אוזני המן מבצק פריך ובצק פיצה במילויים מפתיעים
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"25/02/2018חדש על המדף, מזון, צרכנות, קולינריה
חברת "עוף טוב" מציגה לקראת פורים מגוון מתכוני אוזני המן מבצק פריך ובצק פיצה במילויים מפתיעים ועשירים של מוצרי ה- DELI בהשראת המעדניות בניו יורק.
אפילו בשושן הבירה לא צפו שבפורים תשע"ח אפשר יהיה לאכול אוזני המן במילויי מעדני ה- DELI
אוזני המן במילוי פסטרמה, אוזני המן במילוי קורנביף, אוזני המן במילוי פפרוני פיקנטי ואוזני המן במילוי כתף בקר!
כידוע, לקראת חג פורים המאכל המקובל כבר אלפי שנים, מאז אירועי אחשוורוש, אסתר, מרדכי והמן הינו אוזני המן במילויים שגרתיים כמו פרג, שוקולד, אגוזים, ועוד… ואפילו המן לא חלם שבפורים תשע"ח 2018 אפשר יהיה לאכול אוזני המן במילויים מפתיעים ומקוריים של מעדני מוצרי סדרת ה- DELI המפנקת, בהשראת המעדניות בניו יורק.
חברת "עוף טוב" מציגה לקראת פורים סדרת אוזני המן מבצק פריך ומבצק פיצה במילוי פסטרמה אמריקן סטייל, קורנביף ניו יורקי, סלמי פפרוני פיקנטי וכתף בקר עסיסי.
כל מוצרי ה-DELI של "עוף טוב" הינם ללא צבעי מאכל, ללא שומן טראנס וללא מונוסדיום גלוטומט.
הצוות הקולינארי של חב' "עוף טוב" יזם לקראת חג הפורים שילוב של הכנת אוזני המן, הסמל הקולינארי של החג למוצרי סדרת ה- DELI בהשראת מעדניות ה- DELI בניו-יורק שהחברה השיקה לאחרונה.
והתוצאה הסופית אוזני המן במילוי פסטרמה, אוזני המן במילוי קורנביף, אוזני המן במילוי פסטרמה, אוזני המן במילוי פפרוני פיקנטי, אוזני המן במילוי כתף בקר.
צילום – דרור עינב
המתכונים:
אוזן המן אמריקה סטייל (בצק פיצה)
הוראות הכנה לבצק פיצה:
רכיבים לבצק פיצה :
1/2 ק"ג קמח
6 גרם שמרים יבשים
30 גרם מלח
20 גרם סוכר
20 מ"ל שמן זית
600 מ"ל מים
הוראות הכנה בצק פיצה :
ללוש במיקסר עם וו לישה במהירות איטית את הרכיבים כ 4 דק' ולאחר מכן להעלות למהירות בינונית למשך כ 6 דק.
לתת לבצק לנוח כשעה עד רידודו.
רכיבים למילוי האוזן המן:
1/2 חבילת פסטרמה אמריקן סטייל מסדרת DELI של עוף טוב
1 בצל קצוץ
1 תפוח אדמה חתוך דק לגפרורים או מגורד בפומפייה
כף גדושה של רוטב ברביקיו
1/2 פלפל חריף קצוץ
כפית שום כתוש
קורט תבלין קייג'ון
שמן זית לזילוף לאחר האפייה.
הוראות הכנה למילוי :
לטגן במחבת את תפוח האדמה עם הבצל עד להשחמה, להוסיף מלח ופלפל ולהניח בצד.
במחבת נוספת לטגן את הפסטרמה עם פלפל חריף, שום כתוש, מלח, פלפל ותבלין הקייג'ון.
לרדד את הבצק לעלה דק ולקרוץ עיגולים בקוטר של 15 ס"מ.
להניח על כל עיגול מעט מתערובת תפוחי האדמה ומעל להניח את תערובת הפסטרמה ולסגור את הבצק בשלוש נקודות לצורת אוזן המן.
לאפות כעשר דקות בטמפרטורה של 200 מעלות .
לאחר האפייה לזלף מעל שמן זית על אוזני ההמן.
***********************
צילום – דרור עינב
אוזני המן deli קורנביף (בצק פריך)
הוראות הכנה לבצק פריך :
(ל-3 המתכונים המצ"ב)
רכיבים לבצק הפריך:
100 גרם מרגרינה בטעם חמאה
200 גרם קמח
חצי כפית מלח
2 חלמונים
5 כפות מים
הוראות הכנה :
ללוש במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, קמח ומלח. להוסיף את החלמונים והמים ולערבל עד שמתקבל מרקם הבצק.
רכיבים למילוי האוזן המן:
1/2 חבילת קורנביף, מסדרת הDELI של עוף טוב, חתוך לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1/2 פלפל צהוב חתוך לקוביות
1 בצל קצוץ
1/2 בטטה בינונית חתוכה לקוביות
חופן אגוזי מלך קצוצים
טימין
מלח פלפל
מעט אגוז מוסקט
חרדל (לזילוף אחרי האפייה)
הוראות הכנה למילוי :
להקפיץ במחבת את הירקות עד לדרגת שחימות קלה ו להוסיף את הקורנביף, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ולבסוף את אגוזי המלך. לערבב עד לקבלת תערובת אחידה ולצננה.
לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים לגודל הרצוי (מומלץ בגודל של 6-7 ס"מ)
להניח במרכז כל עיגול מעט מהמילוי ולסגור את הבצק בשלוש נקודות לצורת אוזן המן
לאפות כ10 דק' בטמפרטורה של 180 מעלות
לאחר האפייה לזלף מעט חרדל על אוזני ההמן.
**********************
צילום – דרור עינב
אוזני המן נוסח סייגון (בצק פריך)
רכיבים למילוי :
1/2 קופסת כתף בקר, מסדרת ה DELI של עוף טוב, חתוך לקוביות
1 בצל ירוק קצוץ
1 פלפל אדום קצוץ
חצי כפית שום כתוש
חצי כפית גינגר מגורד
4 פטריות בינוניות קצוצות
כוסברה טרייה קצוצה לפי הטעם
כף רוטב סויה
כף רוטב טריאקי
הוראות הכנה :
למילוי: להקפיץ במחבת את הירקות, להוסיף את הקורנביף תוך כדי הקפצה ולבסוף להוסיף את רוטב הסויה, טריאקי ואת הכוסברה הקצוצה. לערבב עד לקבלת תערובת אחידה ולצננה.
לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים לגודל הרצוי (מומלץ בגודל של 6-7 ס"מ)
להניח על כל עיגול מהמילוי ולסגור את הבצק בשלוש נקודות לצורת אוזן המן.
לאפות כ 10 דק בטמפרטורה של 180 מעלות
******************
אוזן המן פפרוני נפוליטנה (בצק פריך)
רכיבים למילוי :
1/2 קופסת סלמי פפרוני, מסדרת ה DELI של עוף טוב, קצוף
רוטב לפיצה מוכן
כ- 15 זיתי קלמטה מגולענים קצוצים
צ'ילי חריף לפי הטעם (לא חובה)
2 כפות בזיליקום קצוץ
7 עגבניות שרי קצוצות
קורט מלח ופלפל
הוראות הכנה :
לערבב בקערה את כל חומרי המילוי
לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים לגודל הרצוי (מומלץ בגודל של 6-7 ס"מ)
להניח במרכז כל עיגול מעט מהמילוי ולסגור את הבצק בשלוש נקודות לצורת אוזן המן
לאפות כ10 דק' בטמפרטורה של 180 מעלות .
(-: חג פורים שמח וטעים