חב' "טחינת הנסיך" 'משיקה 'טחינה גלילית משובחת עם עשבי תיבול"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"13/06/2016חדש על המדף, צרכנות
חדש ויחודי ל"טחינת הנסיך"
"טחינה גלילית משובחת עם עשבי תיבול"
בתהליך הייצור של "טחינה גלילית משובחת עם עשבי תיבול" מתבצעים 5 שלבי ניפוי של השומשום וזרעי השומשום עוברים לאחר מכן 4 שעות קלייה איטית שכמו בתבשיל קדרה מוציאים את הטעם המיטבי מהשומשום. "טחינה גלילית משובחת עם עשבי תיבול" משווקת באריזה של 500 גרם. מחיר מומלץ לצרכן כ- 13.90 ₪ .
חב' "טחינת הנסיך" שהינה יצרן הטחינה הגולמית הגדול ביותר בישראל משיקה מוצר חדש ויחודי – "טחינה גלילית משובחת עם עשבי תיבול".
בתהליך הייצור של הטחינה המורכבת מזרעי שומשום (98%) ותבלינים (עשבי תיבול, שום, שטה) מתבצעים 5 שלבי ניפוי של השומשום וזרעי השומשום ועוברים לאחר מכן 4 שעות קלייה איטית שכמו בתבשיל קדרה מוציאים את הטעם המיטבי מהשומשום.
טחינה גלילית משובחת עם עשבי תיבול עשירה בברזל ובסידן, ללא שומן טרנס וללא גלוטן, ללא צבעי מאכל וללא חומר משמר.
גרעין השומשום עשיר בחלבון, סידן, ויטמינים מקבוצת B, חומצות אמינו וחומצות שומן בלתי רוויות.
"טחינה גלילית משובחת עם עשבי תיבול" המיוצרת במפעל "טחינת הנסיך" משווקת באריזה של 500 גרם.
מחיר מומלץ לצרכן ועל פי החלטת הקמעונאי כ- 13.90 ₪ לקניה ברשתות הנבחרות
על האריזה הוראות להכנה מהירה של טחינה:
לערבב היטב כמות שווה של טחינה ומים (מומלץ להשתמש במים קרים) עד לקבלת מרקם אחיד.
להוסיף מלח, שום, מיץ לימון ופטרוזיליה לפי הטעם. ניתן להוסיף פלפל שחור. על מנת לקבל מרקם דליל יותר יש להוסיף מים.
צילום: מורג ביטן
*על שומשום וטחינה:
-
השומשום הוא אחד הצמחים העתיקים ביותר, ועפ"י ממצאים ארכיאולוגיים הוא היה בשימוש לפני יותר מ-3000 שנים לפנה"ס.
-
השומשום גדל בתרמילים בדומה לאפונה ובזכות חום השמש התרמיל נפתח וזרעי השומשום נערמים על גבי האדמה.
-
חב' "טחינת הנסיך" חכרה שטח של 20 אלף דונם שומשום המהווים חומר גלם לייצור הטחינה במפעל החברה.
-
טחינה היא מוצר מאד בריא אבל גם עשירה בשומן בלתי רווי.