כותרות אחרונות
Search

חב' "פסקוביץ' השקיעה כ-4 מיליון ש"ח בהרחבת פעילותה בתחום הבשר

יגאל פסקוביץ, מנכ"ל ובעלים חב' "פסקוביץ: "בשנת 2015 תשווק החברה כ-7,000 טון בשר (יבוא מארגנטינה) , והצפי להגיע בשנת 2016 לגידול של 20%  . סה"כ תשווק כ-8,500 טון בשר. 

חב' "פסקוביץ" שהינה מהחברות המובילות בישראל בתחום יבוא ושיווק דגים כשרים לשוק הפרטי ולשוק המוסדי השקיעה בימים אלו כ-4 מיליון ש"ח בהרחבת פעילותה בתחום הבשר עם המותג – "MEAT MAN".

peskovic 1

יגאל פסקוביץ, מנכ"ל ובעלים חב' "פסקוביץ מציין,  שבשנת 2015 תשווק החברה כ-7,000 טון בשר (יבוא מארגנטינה) , והצפי להגיע בשנת 2016 לגידול של 20%  . סה"כ תשווק כ-8,500 טון בשר. החברה החלה לייבא לפני 6 שנים בשר קפוא משובח מארגנטינה וכיום מהווה פלח שוק של כ-6%-7% משוק הבשר המוסדי – בתי מלון, אולמות אירועים, מסעדות, חברות קייטרינג ומוסדות ציבוריים.

בין מוצרי הבשר שהחב' משווקת: סטייקים אנטריקוט, צלעות, חזה בקר, כתף, צוואר, וחלקי פנים- בשר ראש, גידי רגל, לשון בקר, מוח בקר, כבד בקר, ועוד…

peskovic 3

peskovic 2

ל"פסקוביץ" מרכז לוגיסטי עצום באשדוד המשתרע על שטח של 5 דונם ובסמוך לו ממוקם מפעל אריזה חדשני. במרכז הלוגיסטי מתנהל מערך השיווק וההפצה, המכירות וההנהלה של החברה.

הניסיון בתחום ייבוא ושיווק הדגים והבשר , הטכנולוגיות החדישות והעמידה בכל התקנים המחמירים הובילו את החברה למעמדה כמובילה בתחום ייבוא הדגים והרחבת הפעילות בתחום הבשר.

בין המסעדות המובילות המשווקות את הבשר במותג "MEATMAN" של "פסקוביץ: רשת "אלגאוצ'ו", רשת "גחלים", מסעדת "גושן", מסעדת "אתניקה", פונדק אסא, אולמות הארועים: "ארועים בטרויה", "חירבת דוראן" ברחובות, "גאיה ארועי יוקרה" בחדרה, "לוקה שרונית", "הנסיכה" בחיפה, חברות ההסעדה "נורקייט" ו"שולץ", ועוד…