ראשי כותרות חגיגה של בשרים ואנשים באירוע הפתיחה של הקצבייה "נתח קצבים" במתחם רוגובין בנתניה
חגיגה של בשרים ואנשים באירוע הפתיחה של הקצבייה "נתח קצבים" במתחם רוגובין בנתניה
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"13/11/2017כותרות, מוצרי מזון, מזון, צרכנות, קולינריה
חגיגת של אנשים ובשרים עם פתיחתה החגיגית של סניף הקצבייה הידועה מהגליל העליון 'נתח קצבים' בנתניה
חגיגת של אנשים ובשרים התקיימה עם פתיחת חנות הבשר "נתח קצבים" הממוקמת במתחם רוגובין בנתניה.
מאות האורחים שהגיעו לאירוע פגשו בריחות של בשרים עסיסיים על האש וטעימות של יינות משובחים.
'נתח קצבים' הינו עסק משפחתי שהחל את דרכו בקרית שמונה ועם השנים חצה גבולות והפך לקצבייה ידועה אליה מגיעים במיוחד מכל רחבי הארץ.
צילומים: אבי דואק

זהו הסניף השני שנפתח מחוץ לגבולות הצפון, ולפי תכניותיו של הבעלים יניב פחימה, זו רק ההתחלה, ובהמשך תתרחב הרשת לכל רחבי הארץ.
הקצבייה החדשה שנפתחה במתחם רוגובין משתרעת על פני שטח של 700 מ"ר והיא נראית כמו ממלכה של בשרים ומוצרים נלווים שיהפכו כל ארוחה למושלמת.

הקצבייה של "נתח קצבים" מתמחה בייצור ויישון בשרים ומציעה מגוון בשרים, מובחרים ביותר במחירים אטרקטיביים.
השירות בקצבייה "נתח קצבים" הוא אישי, חם ולבבי והעובדים בקצבייה יעניקו לקונים ייעוץ אישי ומקצועי בבחירת הבשרים והמלצות על מתכונים ייחודיים, מה שהופך את חוויית הקנייה לייחודית ומהנה.
