כותרות אחרונות
Search

חדש מבית רשת הבשר "אנגוס"

ליהנות מ"אנגוס" גם בבית

חדש מבית רשת הבשר אנגוס: מפעל ייצור חדש ומתקדם, וחנות מפעל שמציעה את מגוון נתחי הבשר המובחרים של רשת המסעדות עכשיו גם בבית, במחירים אטרקטיביים

מעטות המסעדות בישראל ואם בכלל שמחזיקות מפעל ייצור מיוחד שיטפל בצורה האופטימלית ובתהליכים האיכותיים והמתקדמים ביותר בנתחי הבשר שמוגשים בה. רשת מסעדות הבשרים האיכותית "אנגוס" שמציעה תפריט  מגוון הנשען על מסורת, ידע, מומחיות ואהבה רבת שנים של גידולי בקר וצאן, בבעלותו של פאדי דבאח, דור שלישי למגדלי בקר וצאן, שנושא בגאווה מסורת בת שישים שנה שהחלה על ידי סבו סאלח דבאח, מחזיקה מפעל ייצור שבימים אלו גדל והתרחב, ועבר למשכנו החדש ברח' המגל 16 אזור התעשייה כרמיאל. מפעל הייצור החדש משתרע על כ – 1000 מטרים של רצפת ייצור ואיחסון. מטרתו העיקרית הינה מרכז, לטיפול בבשר האיכותי, בתהליכים האיכותיים והמתקדמים ביותר. כמו כן המפעל החדש ימשיך לספק כמו קודם את מיטב נתחי הבקר והצאן הטריים והמובחרים לארבעת המסעדות של רשת אנגוס: סניף הדגל בכפר דיר אל אסד, סניף חיפה, סניף מגדל, והסניף החדש שנפתח בימים האחרונים בתל אביב.

angos-2-%d7%a6%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%9d-%d7%90%d7%a0%d7%98%d7%95%d7%9c%d7%99-%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%90%d7%9c%d7%95

צילום-אנטולי-מיכאלו

בחזית המפעל החדש נפתחה חנות מפעל שלראשונה תציע לקהל הלקוחות ליהנות ממגוון נתחי הבקר והטלה המובחרים של הרשת, וממוצרי עוף והודו גם בבית, במחירים אטרקטיביים וסיטונאיים. בשר עגל טרי (39.90 לק"ג); אסאדו על העצם 3 ק"ג (100 ₪); מוצרי הפרימיום של אנגוס: המבורגר ומיקסבורגר אנגוס (39.90 לק"ג); צ'וריסו טלה, וצ'וריסו עגל (39.90 לק"ג); קבבוני אנגוס (39.90 לק"ג); הבשר הטחון והאיכותי של אנגוס (39.90 לק"ג); עוף שלם (10.90 לק"ג); וכרעיים (13.90 לק"ג). 

בעתיד הקרוב תיפתח מחלקה מיוחדת שתציע מגוון נתחי בקר וטלה שיעברו תהליכי עיבוד תרמיים מתקדמים, נתחים מתובלים ועוד.

מפעל ייצור וחנות המפעל אנגוס, רח' המגל 16, אזור התעשייה כרמיאל;
שעות פתיחה: כל ימות השבוע, לרבות סופ"ש בין השעות: 09:00-18:00; טל': 04-6130000.