כותרות אחרונות
Search

חדש מ"תבואות" – סירופ אגבה כחולה, אורגני וטהור !

"תבואות" משיקה סירופ אגבה כחולה, אורגני וטהור !

נהדר להמתקת משקאות ומגוון מאכלים, בהם גם סופגניות ולביבות

 

חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, משיקה מוצר חדש: סירופ אגבה כחולה אורגני, 100% טהור, נהדר להמתקת משקאות ומגוון מאכלים, בהם גם סופגניות ולביבות.

 

הסירופ, המיובא ממקסיקו, מופק מליבת צמח האגבה הכחולה. הוא מתוק פי 1.5 מסוכר וכפית אחת ממנו מכילה כ- 20 קלוריות. אם משלבים אותו באפייה ובבישול, מומלץ להמירו ביחס של 2/3 כוס אגבה – במקום כוס סוכר. הסירופ אינו מושפע מטמפרטורה והוא תמיד נותר נוזלי. כמו כן, אין לו את טעם הלוואי שמאפיין ממתיקים אחרים. אגב, האגבה הכחולה היא הבסיס של הטקילה, המשקה האלכוהולי הלאומי של מקסיקו.

 

אפשר להמתיק באמצעות הסירופ שתייה קרה או חמה, ולהשתמש בו במגוון מתכונים – להכנת רטבים לסלטים, למרינדות לעוף, למנות בשר ודגים, להמתקת עוגות ועוגיות, וכמובן כציפוי או מילוי של מאכלי חג החנוכה – סופגניות ולביבות.

 

כשר בהשגחת מגן דוד מקסיקו ובאישור הרבות הראשית לישראל.

מחיר: 18.90 ש"ח לבקבוק של 330 גרם.

 

להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.

לפרטים: www.tvuot.co.il

 

הצעות למתכונים:

רוטב חמאת בוטנים וסירופ אגבה

 

צילום: pixabay

 

ציפוי או מילוי ללביבה, סופגנייה או פנקייק, נודלס ומוקפצים, על פירות שלמים או חתוכים (כמו תפוח עץ) ועוד

חומרים:

2 כפות חמאת בוטנים טבעית
מעט מים
1 כף סירופ אגבה

מעט קינמון ו/או אבקת ג'ינג'ר (לפי הטעם)

 

אופן ההכנה:

מערבבים את חמאת הבוטנים עם מים, עד שמתקבל מרקם חלק אך סמיך. מוסיפים סירופ אגבה, ג'ינג'ר וקינמון. לערבב ולתקן תיבול. למרוח על פרוסות של תפוח עץ.

 

ממתק בריאות

 

 

צילום: אייל קרן

 

חומרים:

200 גרם שוקולד מריר (לפחות 60% מוצקי קקאו)

1 כוס טחינה גולמית

1.5 – 2 כפות סירופ אגבה כחולה

1 כוס אגוזי מלך שבורים או שבבי שקד (רצוי לקלות במחבת חמה, ולצנן)

 

אופן ההכנה:

להמיס את השוקולד ולערבב עם שאר המצרכים. לצקת לתבנית אינגליש קייק ולהקפיא. הממתק עשיר ורצוי להגיש ממנו פרוסות דקות.

 

סלט ירקות צבעוני

 

צילום: pixabay

 

 

חומרים:

חופן גדול של עלים ירוקים וסגולים

24 עגבניות שרי צבעוניות, פרוסות

1 גזר, חתוך לגפרורים דקים

1 מלפפון, חצוי ופרוס דק

 

לרוטב:

3 כפות שמן זית

1 כף חומץ בלסמי

1- 2 כפות סירופ אגבה כחולה (תלוי במתיקות שרוצים)

1/2 – 3/4 כפית מלח ים אטלנטי

פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

לערבב את חומרי הרוטב בצנצנת עם מכסה. לערבב את הירקות. לצקת את הרוטב מעל.