כותרות אחרונות
Search

חדש על המדף! הטופו האהוב של "משק ויילר" – עכשיו גם כשניצל.

צילום: משק ויילר

 

חדש על המדף!

הטופו האהוב של "משק ויילר" – עכשיו גם כשניצל.

 

חברת "משק ויילר" משיקה בימים אלה  את שניצל הטופו הראשון שלה. מדובר בסדרת שניצלים קפואים מהצומח, המבוססים על הטופו האיכותי שמייצרת חברת "משק ויילר" מזה 27 שנה. השניצלים בסדרה מספקים אלטרנטיבה בריאה וטבעונית לשניצל הבשרי מבלי להתפשר על הטעם, העובי או המרקם. השניצלים ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל ובעלי ערכי חלבון גבוהים. 

 

בסדרת השניצלים ארבעה טעמים: שניצל טופו בטעם עוף, שניצל טופו בטעם פיקנטי, שניצל טופו בתוספת ברוקולי, שניצל טופו בתוספת תירס.

 

משק ויילר

 

לא בכדי עושים ב-"משק ווילר" את המאמץ להנגיש את הטופו לכל בית בישראל. הטופו עשיר בחלבון  ומכיל את כל תשע חומצות האמינו החיוניות לגוף האדם.  בנוסף, הטופו מהווה מקור מצוין לוויטמינים ומינרלים, הוא עשיר בברזל וסידן, מנגן, סלניום זרחן, מגנזיום, נחושת, אבץ וויטמין B1.

 

צילום: משק ויילר

 

מרבית השניצלים הצמחיים המשווקים היום עשויים מ TVP– סויה מיובשת. מוצר גלם זול שבעקבות תהליכי העיבוד התעשייתי שהוא עובר ניתן לשמר במשך שנים. השניצלים של "משק ויילר" מספקים אלטרנטיבה טרייה בהרבה, ופחות מעובדת, לשניצלים הקפואים שנמצאים כיום בשוק.

 

צילום: משק ויילר

 

ידוע שרבים ממפחיתי הבשר, הצמחוניים  והטבעוניים החדשים טרם פיצחו את סוד ההכנה הביתית של הטופו, והדבר מהווה עבורם חסם בצריכה השוטפת. סדרת השניצלים חוסכת את ההתעסקות ואת תהליך הלמידה. השניצל מגיע מוכן, בטעמים נפלאים וכך אפשר  ליהנות בקלות מכל הטוב שבטופו.

 

צילום: משק ווילר

 

אילן ספריאל, שותף ב"משק ויילר": "משק ויילר", כיצרנית טופו ותיקה, שמה לה כמטרה לפצח את סוד השניצל הטבעוני שנותן כבוד גם לתוכן ולא רק לציפוי – שניצל המבוסס על אחוזי טופו גבוהים מהווה פתרון טעים, בריא ונוח גם לחובבי טופו וגם לאלה שרוצים ליהנות משניצל טבעוני המדמה את החוויה של שניצל עוף. כל מה שנותר לצרכן הוא  לחמם את השניצלים בתנור או במחבת וליהנות מהמאכל האהוב בגרסה טבעונית, עשירה בחלבון ובמינימום מאמץ".

 

"משק ויילר" מייצר טופו איכותי וטעים מאז 1994. ל-"משק ויילר" סידרת קציצות טופו בטעמים שונים וטופו חומוס, הראשון מסוגו בעולם.