חב' "פסטה נונה" משווקת !
רביולי טרי מצונן במילוי גבינת עזים
רביולי טרי מצונן במילוי גבינות פרמזן וריקוטה
מגוון רטבים בטעמים ביתיים העוטפים בשלמות את הרביולי.
חב' "פסטה נונה" שמפעלה הממוקם בפארק דלתון בגליל העליון הינו המפעל המוביל בישראל לייצור פסטות טריות מצוננות עם טאץ' איטלקי משווקת רביולי טרי מצונן במילוי גבינת עזים ורביולי טרי מצונן במילוי גבינות פרמזן וריקוטה ומגוון רטבים בטעמים ביתיים העוטפים בשלמות את הרביולי.
הפסטות של "פסטה נונה" הן מרכיבים טבעיים בלבד , ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל שנעשות עם המון רגש, אהבה ודיוק.
רביולי במילוי גבינות פרמזן וריקוטה:
משקל – 400 גרם.
זמן הכנה- 2 דקות במים רותחים מומלחים.
רביולי במילוי גבינת עזים:
משקל – 400 גרם.
זמן הכנה- 2 דקות במים רותחים מומלחים.
מחיר מומלץ לצרכן : 19 ש"ח בהתאם לרשתות.
הרטבים של "פסטה נונה"
הסדרה כוללת 4 אריזות של רטבים מצוננים לפסטה:
רוטב 4 גבינות, רוטב פטריות, רוטב אלפרדו ורוטב נפוליטנה. הרטבים מבוססים על מתכונים ייחודיים בעלי טאצ' איטלקי. כל הרטבים עשויים מרכיבים טבעיים, ללא חומר משמר וללא צבע מאכל.
הרטבים משווקים באריזה נוחה הניתנת לחימום במיקרוגל.
מחיר מומלץ רוטב נפוליטנה – 8 ₪
מחיר מומלץ רוטב פטריות, רוטב 4 גבינות ורוטב אלפרדו – 13 ש"ח
"פסטה נונה" אימצה את כללי המטבח הטוסקני המוקפד ושיטות העבודה ואופן הכנת הפסטה מתחקה אחר עבודת היד כפי שנהוג בחבל טוסקנה שבאיטליה בשילוב טעמי הרטבים הנפלאים של איטליה והנוף הגלילי הסובב את המפעל.
האופי שבו לשים את הבצק, ההחלטה על הכמויות ובחירת החומרים פעם אחר פעם, הם רק חלק מתהליך היצירה . סוד הטעם המושלם של "פסטה נונה" מתחיל בעובדה שהפסטה טרייה, מצוננת ואינה עוברת תהליך בישול כלל, בשונה משאר הפסטות הנמצאות במקררים ברשתות השיווק.
כדי להגיע לשלמות משתמשים במפעל ברכיבים טבעיים שאת חלקם מייבאים במיוחד מארץ הפסטה, איטליה.
הפסטה מיוצרת מקמח דורום איטלקי טבעי ובחברה דוגלים ברכיבים טבעיים בלבד ללא חומרים משמרים ואינם מכילים צבעי מאכל.
זו הסיבה שטורחים ללקט את הירקות הנפלאים ביותר היישר מהמגדל בארץ, לבחור את הגבינות המושלמות והאיכותיות ביותר בשוק ולהשתמש בתבלינים טריים. כל זאת נעשה כדי להציע את הטעם הטבעי ללא פשרות, טעם מפנק שיוצר מנה מושלמת.
כל המוצרים עם חיי מדף של כ-50 יום במקרר.