צילום: יח"צ בן & ג'ריס
חדש מחב' "בן & ג'ריס" בסדרת הגלידות ללא חלב – גלידת בצק עוגיות ללא חלב.
זהו הטעם ה-5 מסדרת גלידות ללא חלב, לצד הגלידות : חצי אפוי פינט באטר, צ'אנקי מאנקי, שוקולד פאדג' בראוניס וחמאת בוטנים ועוגיות.
אבי זינגר, מנכ"ל "בן & ג'ריס" ישראל מציין שעליית המודעות לתזונה הטבעונית והרגישויות למוצרי לקטוז, יש ביקוש גדול בעולם ובישראל לגלידות "בן & ג'ריס" המיוצרות על בסיס חלב שקדים (ללא חלב).
חב' "בן & ג'ריס" בישראל, משיקה בימים אלו גלידה חדשה מסדרת הגלידות ללא חלב, גלידת בצק עוגיות (גלידה בשומן צמחי) בטעם וניל עם חתיכות בצק עוגיות שוקולד צ'יפס ופאדג'. זהו הטעם ה-5 מסדרת גלידות ללא חלב, לצד הגלידות: חצי אפוי פינט באטר, צ'אנקי מאנקי, שוקולד פאדג' בראוניס וחמאת בוטנים ועוגיות.
גלידות בן & ג'ריס ללא חלב מיוצרות על בסיס חלב שקדים, 100% רכיבים טבעיים.
אבי זינגר מנכ"ל חב' "בן & ג'ריס" מציין שבשנים האחרונות חל גידול במספר האנשים הנמנעים מחלב ומוצרי חלב, הן בשל עליית המודעות לתזונה הטבעונית והן בשל רגישויות למוצרי לקטוז, אלרגיות לחלב ועוד, אך יחד עם זאת הצרכנים אינם מוכנים להתפשר על איכות וטעם.
סדרת הגלידות החדשה ללא חלב נותנות מענה לקהל זה, שכן מדובר בגלידות איכותיות עם תוספות עשירות וטעם ייחודי.
"הגלידות ללא חלב זכו להצלחה מסחררת בישראל, מדובר בגלידות הנושאות את תו האישור של ארגון VEGAN.ORG העולמי" מוסיף זינגר.
כל הגלידות של בן & ג'ריס הן FAIRTRDE (סחר הוגן) שמשמעו הוגנות כלפי כל שרשרת הייצור הן מבחינת שכר הגון והן מבחינת תנאים סוציאליים.
המחיר לגלידת "בצק עוגיות שוקולד צ'יפס ופאדג'" כ-30 ש"ח לפיינט, ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המפעל של בן & ג'ריס.