"יקבי ירושלים", מהיקבים הוותיקים והאיכותיים בישראל, מציע לחוגגי השנה האזרחית החדשה את היין המבעבע, יבש וחצי יבש – "קאווה ארנן דלאווה ברוט". לקאווה ארומה משובחת ועסיסית עם טעם מאוזן בפה, ערב לחך בעל מתיקות עדינה ורעננה, עם בעבוע המשתחרר בעקביות.
יקבי ירושלים הינם המייבאים הבלעדיים של "קאווה ארנן דלאווה ברוט" מספרד. הקאווה משלובת מ- 3 סוגי ענבים: 30% מאקאבו, 30% זראל.לו ו- 40% פרלאדה. הבציר מורכב משלושה שלבים:
-
מאקאבו במהלך השבועיים הראשונים של ספטמבר
-
זראל.לו במהלך השבועיים האחרונים של ספטמבר
-
הפרלאדה בשבועיים הראשונים של אוקטובר.
הליך התסיסה הראשון מתבצע על ידי מעיכה רכה של הענבים להשגת 50% מהתירוש (תירוש הרישון). מזיגה סטטית ותסיסה מבוקרת של 16ºC ו- 18ºC למשך 20 יום לבשלותה המלאה של ארומת הענבים. התסיסה השנייה מתרחשת בבקבוק למשך 40 יום בטמפרטורה של 16ºC ועד לבגרות מלאה למשך שנה וחצי עד שנתיים.
מחיר מוצע לצרכן – 30 ₪
ניתן להשיג בחנויות היין המובחרות, בטלפון 050-4153000, באתר או בעמוד הפייסבוק.
אודות יקבי ירושלים
יקבי ירושלים נוסד ב 1976 והינו היקב היחיד היושב בעיר הבירה של ישראל.
את היקב מוביל היינן, מומחה בעל שם עולמי, סם סורוקה, שחקן מרכזי בשדרוג סטנדרטים ואיכויות יין ביקבים הגדולים והמובילים בארץ. לסם מסירות ומחויבות רבת שנים עם רקורד מוכח של ייצור יין איכותי, מיומנויות חושיות ובקרת איכות גבוהה הנדרשת לאורך כל תהליך ייצור היין.