צילום דניאל לילה
חוגגים סילבסטר במריפוסה
מסעדת שף מריפוסה תציין את ערב הסילבסטר עם תפריט ספיישלים מיוחד – חגיגת טעמים וצבעים שיצרו השפים יומי לוי, חביב משה ומאיר אלאלוף במהלך הערב יוגשו פינוקים שמפניות, קוקטיילים מיוחדים ועוד הפתעות.
בתפריט:
שקדי עגל, קרם וישיסואז, פנצ׳טה טלה מעושן– 72 ₪
מרק ערמונים ודבש, אגוזי לוז, שרימפס בקדאיף, ״גרנולה״ כמהין-64 ₪
טרטר טונה, קציפת תפוח–ווסאבי, סלטון וואקמה, ג׳ינג׳ר וקרם שומשום שחור– 68 ₪
כבד אווז, קרפצ׳ו תמרים, סמוסה ערמונים וקליפות הדרים, קרם צ׳אי מסלה, זרעי שומר מקורמלים וסלטון משמשים מיובשים-104 ₪
סלט עלי סלנובה ובייבי ג׳אם, פטה פריכה ואפרסמונים-58 ₪
צלעות טלה כל הגריל, טורטליני טלה ובצלים מקורמלים, ארטישוק, ציר טלה
וכמון-208 ₪
רוסיני פילה בקר וכבד אווז, מח עצם ויניגרט כבד אווז-248 ₪
מוסר וצדפות וונגולי, טורטליני סרטנים, קציפת בויאבז ובוקצ׳וי – 168 ₪
טורבו על קרם שורשים רביולי דלעת, אספרגוס בחמאה שרופה מרווה ולימון, פרחי זוקיני בטמפורה– 186 ₪
לברק קאריבי קרם מנגו פיקנטי , קריספי רייס, סלטון עלים חריף-132 ₪
500 גרם אנטריקוט מובחר, איולי שום שחור ותפוחי אמה קריספיים-275 ₪
קינוח מיוחד לערב :
כדור מוס קרמל מלוח, קרמבל נוגט שחור, קרם פופקורן, פופקורן מקורמל, גלידת וויסקי, רוטב טופי וויסקי
מסעדת Mariposa השוכנת במתחם מועדון הגולף שבקיסריה .
Mariposa מציגה מטבח מודרני ויצירתי המשלב הקפדה, חוצפה ומקוריות של שלושת השפים מאיר אלאלוף, חביב משה ויומי לוי. השפים שעבדו יחדיו שנים רבות במסעדות הטובות בארץ חברו ליצירת מסעדת Mariposa, מסעדה באווירה משוחררת ועדכנית, אוכל משובח וקוקטיילים יצירתיים. המסעדה פונה לנוף מרהיב של מגרש הגולף, תפאורה מושלמת לארוחה נינוחה עם אוכל איכותי ויין טוב מתפריט היין הרחב של המסעדה. במסעדה ניתן לערוך אירועים קטנים וגדולים בתיאום מראש . במסעדה מתקיימים ערבים קבועים כגון : ערב יווני, ערב יפני וכו'…