חול המועד פסח במסעדת הביסטרו הים תיכונית "מדיטה" בניצוחו של שף מוטי אוחנה.
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"04/04/2019מסעדות, קולינריה
חול המועד פסח במסעדת הביסטרו הים תיכונית "מדיטה" בניצוחו של שף מוטי אוחנה.
בחול המועד פסח, מסעדת הביסטרו הים תיכונית "מדיטה", בניצוחו של השף והבעלים מוטי אוחנה מזמינה את העולים לרגל בירושלים, לארוחה מיוחדת עם שלל טעמים, כשרה לפסח בהשגחת הרבנות ירושלים ללא חשש קטניות ושרויה.
בימי חול המועד פסח, מסעדת הביסטרו הירושלמית 'מדיטה' הממוקמת בלב מתחם בית הנציב בירושלים מזמינה את עולי הרגל לבירה לארוחה חגיגית עם מגוון הטעמים בניצוחו של שף המסעדה, מוטי אוחנה.
אז מה בתפריט:
ראשונות:
מדיטה – דניס שלם עם ירקות בתנור – צילום: אסף קרלה
סלט ירושלמי קצוץ (48 ₪), סלט ים תיכוני (56 ₪), סלט אנדיב עם פירות העונה (58 ₪), חציל קלוי עם טחינת שקדים וראגו בקר (65 ₪), קרפצ'יו בקר עם פיסטוק מסוכר, שום קונפי ורוקט (70 ₪) , פטה כבדי עוף וכבד אווז עם ריבת עגבניות שרי ושומר (64 ₪), שקדי עגל על סלט טאבולה ושקדים קלויים בקרם כרובית (76 ₪), סשימי טונה אדומה עם שומר ופירות הדר בקרמל ג'ינג'ר וצ'ילי (76 ₪), קרפצ'יו דג ים (74 ₪), כבד אווז צלוי על קרם בטטה ראגו פטריות ורוטב יין (92 ₪)
עיקריות:
מדיטה פלטת בשרים צילום אסף קרלה
כבדי עוף צלויים (96 ₪), פרגית צלוי העם תפוח אדמה וגרמולטה (108 ₪), לברק שלם אפוי בתנור עם ירקות צלויים ויין לבן (130 ₪), פילה דניס וירוקים בשום לימון ופטרוזיליה (125 ₪), סלמון צרוב בטריאקי על גראטן בטטה (115 ₪), אסאדו עגל צ'ימיצ'ורי וירקות מדורה (125 ₪), קדירת בקר ביין אדום עם ירקות שורש (122 ₪), סטייק אנטריקוט עם ירקות מדורה ( 154 ₪), סטייק סינטה עם ראגו פטריות וקרם בטטה (148 ₪), סטייק פילה עם פירה תפוחי אדמה ביין אדום וקונפי שום (156 ₪)
בנוסף, ארוחת טעימות ממגון המנות במסעדה בעלות של 280 ₪ לסועד.
מסעדת מדיטה הירושלמית, בבעלותו ובניצוחו של שף מוטי אוחנה, עוברת מהפך קולינרי, ובמקום מסעדת שף ים תיכונית, המסעדה מציעה ערבי ביסטרו ים תיכוניים עם תפריט חדש הכולל מגוון בשרים מעושנים באופן עצמאי, קטנות מהשדה- מנות של ירקות ייחודים שגדלים ביישובים בדרום הארץ בבישול מיוחד, תפריט יינות עשיר, בר מן ודיג'יי קבוע לאווירה ייחודית מידי יום חמישי החל מהשעה 21:00.
מסעדת מדיטה משתרעת על פני כ-350 מ"ר, עם כ- 180 מקומות ישיבה ושוכנת במתחם בית הנציב בתוך בניין מרהיב המעוצב בסגנון של בראסרי פריזאי עם אלמנטים ים תיכוניים. מהמטבח הפתוח עם פלטת הגריל הגדולה בה ניתן לראות את אופן הכנת המנות וצליית הבשרים, אל הטאבון המרכזי בו נאפים לחמים טריים לכל סועד ועד בר המשקאות המרכזי, ניתן לראות כי בעיצוב של מדיטה הושקעה מחשבה רבה לחוויה קולינרית ייחודית.
מסעדת מדיטה, מתחם בית הנציב, דרך חברון 101
טלפון להזמנות: 02-5664466
שעות פעילות בפסח: 12:00-23:00