טחינה גלילית משובחת מתוצרת "טחינת הנסיך" מיוצרת משומשום אתיופי טהור מזן מתוק במיוחד והיא עשירה בברזל ובסידן, ללא שומן טרנס, ללא גלוטן, ללא צבעי מאכל וללא חומר משמר ומשווקת באריזה של 500 גרם.
מחיר מומלץ לצרכן ועל פי החלטת הקמעונאי כ- 19 ₪
חב' "טחינת הנסיך" שהינה יצרן הטחינה הגולמית הגדול ביותר בישראל משווקת טחינה גלילית משובחת – עשויה מרכיב אחד בלבד – שומשום אתיופי מזן מתוק במיוחד הממוין באופן קפדני לשמירה על טעם מוקפד ומשובח. בתהליך הייצור מתבצעים 5 שלבי ניפוי של השומשום וזרעי השומשום עוברים לאחר מכן 4 שעות קלייה איטית שכמו בתבשיל קדרה מוציאים את הטעם המיטבי מהשומשום.
טחינה גלילית משובחת עשירה בברזל ובסידן, ללא שומן טרנס וללא גלוטן, ללא צבעי מאכל וללא חומר משמר.
גרעין השומשום עשיר בחלבון, סידן, ויטמינים מקבוצת B, חומצות אמינו וחומצות שומן בלתי רוויות.
טחינה גלילית משובחת המיוצרת במפעל "טחינת הנסיך" משווקת באריזה של 500 גרם.
מחיר מומלץ לצרכן ועל פי החלטת הקמעונאי כ- 19 ₪ ברשתות הנבחרות
על האריזה הוראות להכנה מהירה של טחינה:
לערבב היטב כמות שווה של טחינה ומים (מומלץ להשתמש במים קרים) עד לקבלת מרקם אחיד.
להוסיף מלח, שום, מיץ לימון ופטרוזיליה לפי הטעם. ניתן להוסיף פלפל שחור.
על מנת לקבל מרקם דליל יותר יש להוסיף מים.
*מידע על שומשום וטחינה:
-
השומשום הוא אחד הצמחים העתיקים ביותר, ועפ"י ממצאים ארכיאולוגיים הוא היה בשימוש לפני יותר מ-3000 שנים לפנה"ס.
-
השומשום גדל בתרמילים בדומה לאפונה ובזכות חום השמש התרמיל נפתח וזרעי השומשום נערמים על גבי האדמה.
-
חב' "טחינת הנסיך" חכרה שטח של 20 אלף דונם שומשום המהווים חומר גלם לייצור הטחינה במפעל החברה.
-
טחינה היא מוצר מאד בריא אבל גם עשירה בשומן בלתי רווי.