כותרות אחרונות
Search

"ישראכרט" משיקה את "נטענצ'יק" – כרטיס נטען רב פעמי חדש שעוזר לשלוט בהוצאות.

כרטיס "נטענציק" של ישראכרט – צילום באדיבות: יח"צ ישראכרט

 

"ישראכרט" משיקה את "נטענצ'יק" – כרטיס נטען רב פעמי חדש שעוזר לשלוט בהוצאות.

* ניתן להטעין את הכרטיס מעת לעת עד לסך של 1,000 ש"ח בטעינה, עד לסך של 4,000 ₪ לחודש ועד 10,000 ₪ בשנה.

* כרטיס נטען דיגיטלית המאפשר ביצוע עסקאות עד לגובה של 1,000 שקלים.

* ניתן לשלבו בארנק הדיגיטלי ולשלם בחנויות פיזיות או באתרי אונליין.

* מאפשר משיכת כסף בכספומט במקרה הצורך.

* מאפשר שליטה על ההוצאות.

 

אנו מצויים בתקופה בה יוקר המחיה מאמיר והריבית עולה, ועומדים בפתחו של הרבעון השלישי של השנה המכיל בתוכו את החופש הגדול, החזרה לבית הספר וחגי תשרי –  בהם הוצאות משק הבית הישראלי הממוצע הן גבוהות מהרגיל.  ישראכרט משיקה כרטיס נטען חדש שיעזור לשלוט בהוצאות המשפחתיות, ללמד את הדור הצעיר אודות צריכה נבונה וניהול נכון של הכסף וכן לסייע לניהול הוצאות יעיל למגוון שימושים נוספים, אשר חשיבותו עולה בעת הנוכחית.

 

בעולם שבו "טרנדים" מוכתבים בטיקטוק, יותר הורים רוצים לדעת על מה הצעירים מוציאים את דמי הכיס הניתנים להם,  ורוצים שתתאפשר להם שליטה על היקף ההוצאות, במיוחד במהלך החופשים. החופש הגדול מהווה הזדמנות מצוינת ללמד את הנוער דברים שאינם נלמדים בבתי הספר אך הינם כלים חשובים מאד לחיים: איך לתכנן את ההוצאות, וכיצד להתנהל כלכלית בדרך נכונה ונבונה בתוך המסגרת התקציבית.

 

אז איך עובד הנטענצ'יק הכרטיס הנטען החדש של ישראכרט? בגיר המחזיק בכרטיס ישראכרט חוץ בנקאי מנפיק את הכרטיס, ומטעין אותו באמצעות האפליקציה עד לגובה של 1,000 ₪ (הכרטיס אינו מאפשר הוצאה גדולה מהיתרה הצבורה בו). ניתן להטעין עד סך של 4,000 ₪ בחודש ועד 10,000 ₪ בשנה.

 

כרטיס הנטענצ'יק יכול לשמש את אותו בגיר שהזמין את הנטענצי'ק, את הוריו המבוגרים שיש לעיתים צורך לנטר את ההוצאות שלהם ולבדוק לאן הן מנותבות, יכול לשמש את הנוסעים לחו"ל כתחליף למזומן וכן עבור הצעירים ובני הנוער שנמצאים כעת בחופש כשההורים בעבודה או לאורך השנה כתחליף לדמי כיס שניתנים במזומן ובטחון נוסף ברכישות און ליין. הורים יכולים להגדיר יחד עם המשתמשים בנטעצ'יק את מסגרת ההוצאות החודשית, לעקוב באפליקציה אחר הרכישות וההוצאות שבוצעו, לנתח זאת ולעזור להם לנהל את דמי הכיס באחריות ובבגרות ובכך ללמד אותם חינוך פיננסי והתנהלות נבונה באופן ממשי.

 

כרטיס "נטענציק" של ישראכרט – צילום באדיבות: יח"צ ישראכרט

 

בין הפעולות שניתן לבצע באמצעות הכרטיס – משיכות מזומן בכספומט ורכישות בחנויות ובאתרי האינטרנט. הכרטיס מגיע עם ההגנות החשובות: חסימת האפשרות להוצאות שאינן מתאימות לגיל צעיר, מגבלה על הוצאת סכום גבוה בפעם אחת (עד 1000 שקלים) ובקרת הורים פשוטה ונוחה דרך אפליקציית ישראכרט לרבות הודעת סמס לבעל הכרטיס (המבוגר) על כל קנייה. הגנות אלו מהוות ערך מוסף לעומת הוצאות במזומן בו עושים שימוש צעירים רבים כשלהורים אין מושג על מה הוציאו את הכסף.

 

נטענצ'יק מונפק ללא עמלת הנפקה, וכן שלושה חודשים ראשונים ללא עלות עמלת טעינה – לאחר שלושה חודשים עמלת הטעינה הינה כמפורט בתעריפון החברה  ונכון למועד זה בעלות של 5 ₪  הכרטיס  זמין לכל מחזיקי כרטיס ישראכרט חוץ בנקאי, וניתן להזמינו באמצעות האפליקציה ולהתחיל את השימוש בו מידית. לאחר הזמנת הכרטיס תשלח הודעת SMS עם קוד סודי, שלאחר הקשתו הכרטיס יופעל ויהיה מוכן לשימוש באמצעות הארנק הדיגיטלי. בנוסף, כרטיס פלסטיק פיזי ישלח ללקוחות תוך מספר ימים  מרגע ההזמנה. הטענת הכרטיס תתבצע רק על ידי ההורה בעל הכרטיס, וזאת באמצעות מענה קולי, אתר ישראכרט או באפליקציה.

 

כרטיס זה מצטרף למהלכים ומוצרים נוספים הממוקדים בכלכלת המשפחה שהושקו השנה, ובראשם  כרטיס קאשבק זוגי המאפשר צבירה משותפת של קאשבק, בפעם הראשונה בישראל.

 

עמית שגיא, סמנכ"ל דאטה, דיגיטל ושיווק: "ישראכרט הציבה לעצמה למטרה להיות בחזית השירותים הפיננסיים בישראל ולתת מענה מדויק למגוון רחב של צרכים. לקראת הקיץ, ובסביבה הכלכלית הנוכחית, חשוב היה לנו להביא פתרון שיאפשר שליטה להורים ועצמאות לבני נוער וכן לסייע לניהול הוצאות יעיל למגוון שימושים נוספים. הכרטיס החדש שאנו משיקים מצטרף למהלך נוסף של ישראכרט שהושק לפני כחצי שנה –  "כרטיס קאשבק זוגי", כך שהכרטיסים כולם מקושרים לניהול חשבון אחד המאפשר לעקוב אחר ההוצאות החודשיות המשפחתיות ולנהל אותן היטב. כרטיס הנטענצ'יק נכנס גם הוא תחת קטגוריית הניהול המשפחתי בצורה בטוחה ונוחה, כאשר השימוש בנטענצ'יק אמור לסייע למשפחות לבצע קפיצת מדרגה בכל הקשור להתנהלות הפיננסית של הדור הצעיר, אך לא רק. הכרטיס החדש מאפשר עצמאות מקסימלית לצעירים, לבני הנוער ולמבוגרים, תוך ניהול סיכונים קפדני שמעניק שקט נפשי להורים ולמשתמשים. באמצעות כלים כמו הגבלת טעינה, התאמת הרכישות האפשריות לגיל וכלים פיננסיים של מעקב משותף אחרי ההוצאות, אנו רוצים לתת להורים ולבני נוער הזדמנות ללמוד התנהלות נבונה ואחראית באופן מוחשי ומציאותי".