ראשי טכנולוגיה ! לצנן את הקיץ עם עוגת גבינה קרה באדיבות המותג הקולינרי "מאסטר שף"
! לצנן את הקיץ עם עוגת גבינה קרה באדיבות המותג הקולינרי "מאסטר שף"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"01/07/2018טכנולוגיה, מוצרי אלקטרוניקה, מתכונים, קולינריה
! לצנן את הקיץ עם עוגת גבינה קרה באדיבות המותג הקולינרי "מאסטר שף
אז…איך עושים את עוגת הגבינה הקרה הטובה ביותר !
המותג הקולינארי "מאסטר שף" מציע לקיץ החם מתכון לעוגת גבינה קרה המתאימה כקינוח לכל ארוחה ואירוח !
עוגת גבינה קרה
חייבים להכין מראש ולתת לעוגה הזדמנות להתייצב. אפשר להגיש עם ציפוי חגיגי של שמנת חמוצה ופירות יער או לחילופין לפזר פירורים של עוגיות על פני העוגה.

צילום: אפיק גבאי
חומרים לעוגה בקוטר 22 ס״מ:
לבסיס:
200 גרם עוגיות שוקולד צ׳יפס
70 גרם חמאה מומסת
לשכבת הגבינה:
2 מיכלים (500 מ״ל) שמנת מתוקה להקצפה
1 חבילה פודינג וניל עם גרגירי וניל מאסטר שף
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
2 גביעים (500 גרם) גבינה לבנה 9%
1 גביע (250 גרם) גבינת שמנת בטעם טבעי
לציפוי שמנת ופירות אדומים:
2 גביעי שמנת חמוצה (עדיף ״של פעם״)
4 כפות סוכר
מיץ וקליפה מגוררת מלימון אחד
סלסילת דובדבנים ו/או פירות יער
אופן ההכנה:
-
מכינים את הבסיס: מערבבים פירורי עוגיות עם חמאה מומסת ומהדקים לתחתית התבנית. שומרים במקפיא.
-
מכינים את מלית הגבינה: מקציפים את השמנת המתוקה עם פודינג וסוכר במשך 3 דקות לקבלת קרם. לאחר מכן, טורפים את הגבינות למרקם אחיד, מוסיפים אותן לקרם ומערבלים במהירות נמוכה.
-
יוצקים את תערובת הגבינה על הבסיס, מכסים ומעבירים למקרר למשך 8 שעות להתייצבות. שעה-שעתיים לפני ההגשה מומלץ להעביר למקפיא כדי להקל על חילוץ העוגה מהתבנית.
-
מכינים את הציפוי לעוגה: מערבבים שמנת חמוצה עם 2 כפות סוכר ומורחים על פני העוגה.
-
מערבבים את הפירות עם 2 כפות סוכר, מיץ וקליפת לימון ויוצקים על פני העוגה.

צילום: יח"צ חו"ל
טיפ: מומלץ להקציף את השמנת המתוקה עם הפודינג והסוכר במיקסר בעל מנוע חזק המעניק קצפת יציבה ואוורירית, דוגמא מיקסר Kmix של קנווד.