כותרות אחרונות
Search

! לצנן את הקיץ עם עוגת גבינה קרה באדיבות המותג הקולינרי "מאסטר שף"

 ! לצנן את הקיץ עם עוגת גבינה קרה באדיבות המותג הקולינרי "מאסטר שף 

אז…איך עושים את עוגת הגבינה הקרה הטובה ביותר !

המותג הקולינארי "מאסטר שף" מציע לקיץ החם מתכון לעוגת גבינה קרה המתאימה כקינוח לכל ארוחה ואירוח !

 

עוגת גבינה קרה

חייבים להכין מראש ולתת לעוגה הזדמנות להתייצב. אפשר להגיש עם ציפוי חגיגי של שמנת חמוצה ופירות יער או לחילופין לפזר פירורים של עוגיות על פני העוגה.

צילום: אפיק גבאי

 

חומרים לעוגה בקוטר 22 ס״מ:

לבסיס:

200 גרם עוגיות שוקולד צ׳יפס

70 גרם חמאה מומסת

 

לשכבת הגבינה:

2 מיכלים (500 מ״ל) שמנת מתוקה להקצפה

1 חבילה פודינג וניל עם גרגירי וניל מאסטר שף

150 גרם (3/4 כוס) סוכר

2 גביעים (500 גרם) גבינה לבנה 9%

1 גביע (250 גרם) גבינת שמנת בטעם טבעי

 

לציפוי שמנת ופירות אדומים:

2 גביעי שמנת חמוצה (עדיף ״של פעם״)

4 כפות סוכר

מיץ וקליפה מגוררת מלימון אחד

סלסילת דובדבנים ו/או פירות יער

 

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הבסיס: מערבבים פירורי עוגיות עם חמאה מומסת ומהדקים לתחתית התבנית. שומרים במקפיא.

  2. מכינים את מלית הגבינה: מקציפים את השמנת המתוקה עם פודינג וסוכר במשך 3 דקות לקבלת קרם. לאחר מכן, טורפים את הגבינות למרקם אחיד, מוסיפים אותן לקרם ומערבלים במהירות נמוכה.

  3. יוצקים את תערובת הגבינה על הבסיס, מכסים ומעבירים למקרר למשך 8 שעות להתייצבות. שעה-שעתיים לפני ההגשה מומלץ להעביר למקפיא כדי להקל על חילוץ העוגה מהתבנית.

  4. מכינים את הציפוי לעוגה: מערבבים שמנת חמוצה עם 2 כפות סוכר ומורחים על פני העוגה.

  5. מערבבים את הפירות עם 2 כפות סוכר, מיץ וקליפת לימון ויוצקים על פני העוגה.

 

צילום: יח"צ חו"ל

 

טיפ: מומלץ להקציף את השמנת המתוקה עם הפודינג והסוכר  במיקסר בעל מנוע חזק המעניק קצפת יציבה ואוורירית, דוגמא מיקסר Kmix של קנווד.