צילום: יח"צ "שרולה"
לקראת חג סוכות מעדניית "שרולה" בירושלים מציגה מבחר סוגי בשר מיושנים.
"le Charolais" מעדניית בשרים בוטיק, נפתחה בדיוק לאחר הסגר השלישי בשנת הקורונה והיא מתפארת במבחר בשרים ביישון איכותי המבוצע במקום.
במעדניה מחלקות רבות:
- מחלקת ״שרקוטרי״ צרפתית עבודת יד בכשרות מחפוד – נקניקים מיושנים בשיטה צרפתית.
- מחלקת ״רוטיסרי״ שצולה את כל חלקי העוף בסגנון בישול ייחודי צרפתי .
- מחלקת עגל חלב טרי.
- מחלקת דגים טריים ומפולטים.
כמו כן במעדניה מחלקה הכוללת מיטב מוצרי פרימיום מצרפת: מטבלים, מוצרי מעדנייה, נלווים לבישול, פטיפורים, תבלינים ועוד…
בין סוגי הבשרים ניתן למצוא את מיטב הבשרים , קבב, אנטריקוט, סינטה, פילה והכל ברמת פרימיום גבוהה מאד.
לא פעם קורה שמגיעים לקצביה בוחרים נתח שנראה טוב בעין מגיעים הביתה טועמים ומגלים שזה לא מה שציפיתם. כדי לפתור בעיה זו, תוכלו במעדניית "שרולה" לבקש טעימה מהנתח אותו אתם מעוניינים לרכוש, לקבל פלטה, מטבלים, זיתים וכוס יין לשבת במקום להכין לעצמכם טעימה מהנתח לפי מידת העשייה שאתם אוהבים ולהחליט אם הנתח טעים כמו שציפיתם!
המעדנייה מעוצבת בסגנון מודרני, קווים נקיים בשחור ולבן תוך שימת דגש על הנתח העיקרי של המקום – הבשרים. ויטרינת בשרים ומאחוריה חלון ראווה למקרר יישון הבשרים.
במעדניית שרולה ניתן לרכוש כריך מבאגט קריספי צרפתי אמיתי עם מבחר נקניקי פרימיום בעבודת י ד. בנוסף, מידי יום ישנו תבשיל יומי, מבחר של מעל 100 סלטים בייתים מובחרים.
בנוסף ניתן להרכיב מגשי אירוח מיוחדים הכוללים: נקניקים, נתחי בשר, פטיפורים מלוחים ופטיסרי צרפתית .
כל מוצרי המעדנייה בכשרויות מהודרות – כשרות חלק מחפוד וחלק עטרה.
המעדנייה פתוחה מראשון עד חמישי בשעות 8:00-20:00 ובימי שישי 7:30-15:00 .
את כל מוצרי המעדנייה ניתן לאכול במקום, לקחת הביתה באיסוף עצמי או להזמין במשלוח לכל אזור ירושלים וסביבתה