מותג השוקולד השוויצרי לינדט בשיתוף עם הקונדיטורית נטע דביר מ- sweeta עוגות מעוצבותמציעים לרגל ט"ו באב מתכון בראוניז שוקולד לאוהבים
לרגל ט"ו באב, מותג השוקולד השוויצרי היוקרתי לינדט והקונדיטורית נטע דביר מ – sweeta עוגות מעוצבות, מציעים מתכון מנצח של בראוניז שוקולד בצורת לבבות.
כלים:
תבנית מרובעת בגודל 20 על 20 ס"מ
חותכן קטן בצורת לב
מצרכים:
3 חפיסות (300 גרם) שוקולד לינדט אקסלנס 70%, מריר, קצוץ
שליש כוס (75 גרם) חמאה
3 ביצים
שלושת רבעי כוס (150 גרם) סוכר
1 כפית תמצית וניל טהור של מקורמיק
חצי כפית מלח
1 כוס (120 גרם) קמח
1 כוס (150 גרם) אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה:
-
מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים אתה תבנית
-
ממיסים את שוקולד לינדט יחד עם החמאה בקערה מעל סיר מים
-
מסירים מהאש ומקררים את התערובת
-
מערבבים את הביצים, הסוכר, תמצית הוניל והמלח עד לקבלת מרקם אחיד
-
מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומערבבים ידנית או במיקסר במהירות נמוכה
-
מוסיפים את הקמח ואת האגוזים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה
-
יוצקים את התערובת לתבנית המשומנת ואופים כ- 20 דקות
-
מוציאים מהתנור, מניחים לעוגה להתקרר ומשתמשים בחותכן לב ליצירת לבבות
-
בוזקים אבקת סוכר או מגישים עם כדור גלידת וניל