כותרות אחרונות
Search

מותג השוקולד השוויצרי לינדט בשיתוף עם הקונדיטורית נטע דביר מ- sweeta עוגות מעוצבות, מציעים לרגל ט"ו באב מתכון בראוניז שוקולד לאוהבים

מותג השוקולד השוויצרי לינדט בשיתוף עם הקונדיטורית נטע דביר מ- sweeta עוגות מעוצבותמציעים לרגל ט"ו באב מתכון בראוניז שוקולד לאוהבים

לרגל ט"ו באב, מותג השוקולד השוויצרי היוקרתי לינדט והקונדיטורית נטע דביר מ – sweeta עוגות מעוצבות, מציעים מתכון מנצח של בראוניז שוקולד בצורת לבבות.

כלים:
תבנית מרובעת בגודל 20 על 20 ס"מ

חותכן קטן בצורת לב

מצרכים:

3 חפיסות (300 גרם) שוקולד לינדט אקסלנס 70%, מריר, קצוץ

שליש כוס (75 גרם) חמאה

3 ביצים

שלושת רבעי כוס (150 גרם) סוכר

1 כפית תמצית וניל טהור של מקורמיק

חצי כפית מלח

1 כוס (120 גרם) קמח

1 כוס (150 גרם) אגוזי מלך קצוצים

lindet 1

צילום אודי דגן

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים אתה תבנית

  • ממיסים את שוקולד לינדט יחד עם החמאה בקערה מעל סיר מים

  • מסירים מהאש ומקררים את התערובת

  • מערבבים את הביצים, הסוכר, תמצית הוניל והמלח עד לקבלת מרקם אחיד

  • מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומערבבים ידנית או במיקסר במהירות נמוכה

  • מוסיפים את הקמח ואת האגוזים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה

  • יוצקים את התערובת לתבנית המשומנת ואופים כ- 20 דקות

  • מוציאים מהתנור, מניחים לעוגה להתקרר ומשתמשים בחותכן לב ליצירת לבבות

  • בוזקים אבקת סוכר או מגישים עם כדור גלידת וניל

*ניתן להחליף את אגוזי המלך בשקדים או פקאנים.

* מאחסנים בכלי אטום לשמירת הטריות.

ניתן להשיג אצל נטע דביר sweeta באתר  :  www.sweeta.co.il