"מחלבת כפר תבור" מצטרפת לשוק ייצור הגבינות הצהובות
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"03/04/2016חדש על המדף, מזון, צרכנות, קולינריה
שחקן חדש- בשוק הגבינות הצהובות בישראל
"מחלבת כפר תבור" מצטרפת לשוק ייצור גבינות צהובות – השקיעה כ-4 מיליון ₪ ברכישת מכונות וציוד מקצועי לייצור גבינות צהובות
כושר הייצור של "מחלבת כפר תבור" (המחלבה ה-5 בגודלה בישראל) הינו כ-2000 טון גבינה צהובה בשנה
שחף טנצר מנכ"ל "מחלבת כפר תבור": "לפני כשנה נפתח השוק הישראלי לייבוא גבינות צהובות בעוד שמחלבות רבות העדיפו לייבא גבינות צהובות מחו"ל החלטנו להשקיע בקו ייצור מקומי ולהיכנס לשוק זה"
"מחלבת כפר תבור" שהינה מחלבת פרמיום הממוקמת בסמוך לכפר תבור והינה המחלבה ה-5 בגודלה בישראל, מצטרפת בימים אלו לשוק ייצור גבינות צהובות והשקיעה כ-4 מיליון ₪ בקו ייצור, גירוד, פריסה ואריזה של גבינות צהובות.
בשלב הראשון תייצר החברה גבינה חצי קשה 28% באריזות של 200 ו-400 גרם ובמהלך התקופה הקרובה תייצר המחלבה גבינה צהובה 5%, גבינה צהובה 9% וגבינת אמנטל.
כושר הייצור של "מחלבת כפר תבור" בתחום הגבינות הצהובות הינו כ-2000 טון בשנה והצפי שהיא תתפוס תוך כשנתיים בין 5% – 7% מנתח שוק הגבינות הצהובות בישראל.
שחף טנצר מנכ"ל "מחלבת כפר תבור": "לפני כשנה נפתח השוק הישראלי לייבוא גבינות צהובות בעוד שמחלבות רבות העדיפו לייבא גבינות צהובות מחו"ל והחלטנו להשקיע בקו ייצור מקומי ולהיכנס לשוק זה לאור העובדה שהחלב בישראל איכותי יותר מהחלב במזרח אירופה".
עם כניסת "מחלבת כפר תבור" לתחום הגבינות הצהובות, מרחיבה המחלבה את מגוון הגבינות מחלב בקר. כיום מייצרת המחלבה גבינות שמנת, בולגריות, פטה, ריקוטה, מוצרלה, שמנת חמוצה, יוגורטים, פרמז'ן ולבנה.
לאחרונה חתמה החברה הסכם לאספקת מגוון גבינות מלוחות ויוגורטים בטעמים לרשת "קפה גרג" שמונה כיום כ-90 סניפים בכל רחבי הארץ. אספקת הגבינות והיוגורטים נעשית באמצעות חברת "אייס מן".