מחפשים פעילות יצירתית וכיפית עם הילדים בחופש הגדול ? הפתרון "בר אל"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"06/07/2015מתכונים, קולינריה
צילום: אופיר בן טל
מחפשים פעילות יצירתית וכיפית
עם הילדים בחופש הגדול ?
חברת "בר אל" מציגה מתכוני
עוגיות טעימות וקלות להכנה, ללא גלוטן
חברת "בר-אל", מהמובילות בארץ בפיתוח וייצור מוצרים ללא גלוטן, מציעה פעילות כיפית ויצירתית עם הילדים בחופשת הקיץ – הכנת עוגיות חמאה ושוקולד טעימות מאוד וללא גלוטן, אותם מכינים בעזרת מתכונים קלים להכנה המשלבים קמח ללא גלוטן.
קמח ללא גלוטן של "בר-אל" מתאים במיוחד לחולי צליאק ולרגישים לגלוטן, ולכל אחד שמבקש להפחית באכילת גלוטן. הקמח הינו רב תכליתי, ומהווה פיתוח טכנולוגי אשר מאפשר להגיע בקלות לתוצאות נפלאות של מאפים ומתכונים המשלבים קמח, בהם חלות, לחמים, עוגות, עוגיות פשטידות ועוד. כשר פרווה בהשגחת הרב לנדא. מחיר: כ-17 ₪ (ל- 500 גרם). להשיג ברשת יינות ביתן, שופרסל (מחלקות GREEN), אושר עד ובבתי טבע ברחבי הארץ.
מתכון להכנת עוגיות שוקולד מתפוצצות – ללא גלוטן
צילום: יחסי ציבור
מצרכים:
-
2 ביצים
-
כוס סוכר (200 גרם)
-
חצי כוס קקאו (70 גרם)
-
כוס וחצי קמח בר אל ללא גלוטן (210 גרם)
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
רבע כפית מלח
-
שליש כוס שמן (70 גרם)
לציפוי:
אופן ההכנה:
-
בקערה מערבבים קקאו, סוכר ושמן.
-
מוסיפים ביצים ומערבבים להטמעה.
-
מוסיפים את הקמח בר אל, מלח ואבקת האפייה ומערבבים עד לקבלת בצק.
-
יוצרים כדורים קטנים בגודל כפית ומגלגלים תחילה בסוכר, ואז באבקת הסוכר ומניחים על תבנית אפייה.
-
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-9 דקות.
מתכון לעוגיות חמאות נימוחות שנמסות בפה – ללא גלוטן
צילום: יחסי ציבור
מצרכים:
-
1 ורבע כוסות (175 גרם) קמח בר-אל ללא גלוטן
-
חצי כוס סוכר (100 גרם)
-
5 כפות (50 גרם) שקדים מולבנים טחונים
-
125 גרם חמאה רכה
-
1 כפית תמצית וניל
לציפוי:
אופן ההכנה:
-
במיקסר (אפשר גם בקערה) מערבבים קמח, שקדים טחונים, חמאה, סוכר ותמצית וניל עד לקבלת בצק אחיד.
-
יוצרים כדורים קטנים ומניחים בתבנית עם נייר אפיה.
-
אופים 15 דקות ב-180 מעלות.
-
מפזרים אבקת סוכר מעל
חברת "בר-אל" מייצרת ומשווקת מגוון רחב של מוצרים ללא גלוטן במגוון קטגוריות, כגון – לחמים ומאפים, עוגות, עוגיות, תערובות להכנה בבית, קמחים ועוד. את המוצרים ניתן להשיג ברשתות מזון, בתי טבע, מסעדות, בתי קפה ועוד. המפעל פועל בסטנדרטיים גבוהים ביותר ועל פי תקני איכות של מכון התקנים הישראלי ובהם ISO9000, תקן HACCP ותקןGMP של משרד הבריאות