כותרות אחרונות
Search

מינוי בכיר במשק – יפעת פוגל מונתה לסמנכ"לית וליועצת המשפטית של בזק.

יפעת פוגל היועמשית החדשה של בזק – צילום: אלעד גוטמן

 

מינוי בכיר במשק – יפעת פוגל מונתה לסמנכ"לית וליועצת המשפטית של בזק.

דירקטוריון בזק אישר היום (16.12) את מינויה של עו"ד יפעת פוגל ליועצת המשפטית של החברה. יפעת תיכנס לתפקידה בתחילת חודש ינואר 2026 ותחליף את אמיר נחליאלי שפרש לאחרונה מתפקידו לאחר כ-16 שנים בבזק.

 

יפעת פוגל היועמשית החדשה של בזק – צילום: אלעד גוטמן

 

בתפקידה האחרון, שימשה פוגל במשך כ-6 שנים כיועצת משפטית ראשית בפז אנרגיה וקמעונאות, בתפקידה הובילה מהלכים עסקיים ואסטרטגים. לפני כן, פוגל כיהנה כסמנכ"ל רגולציה, יועצת משפטית ראשית ומזכירת חברה באקסלנס השקעות (כיום- הפניקס בית השקעות), קודם לכן, שימשה כעו"ד במשרד גולדפרב, גרוס זליגמן וכעו"ד במשרד אשר חלד ושות'.

 

פוגל בת 49, מתגוררת ברמת גן ובעלת תואר שני (MBA) בהצטיינות ותואר ראשון במשפטים מאוניברסיטת תל אביב.

 

ניר דוד, מנכ"ל בזק מסר: "אני מברך את יפעת על הצטרפותה לחברה. היכולות והניסיון שיפעת מביאה איתה יסייעו לנו להתמודד עם האתגרים שעומדים בפנינו ואני מאחל לה הצלחה רבה בתפקידה החדש. אני מודה לאמיר נחליאלי על תרומתו רבת השנים לבזק, במהלכן הוביל את התחום המשפטי בחברה והיה שותף להישגים רבים ואני מאחל לו הצלחה רבה בדרכו החדשה".