מלון "שרתון" תל אביב ושגרירות פרו חגגו את פתיחת חגיגות המטבח הפרואני
מלון "שרתון" תל אביב חבר לשגרירות פרו כדי לחגוג יחדיו את טעמי המטבח הפרואני.
חגיגות המטבח הפרואני התקיימו בין התאריכים 15-24 לאוגוסט במסעדת "אוליב ליף" מסעדת הדגל של מלון שרתון תל אביב.
כחלק מהחגיגות, מסעדת "אוליב ליף" מארח מלון "שרתון" את השפים של לימה פרו, שף פייטרו לואיס ריקסה קמפוס ושף האנס באלבין סיירה. שביחד עם צוות המסעדה בנו תפריט פרואני כשר, אשר מציע לסועדים מנות מסורתיות לצד מנות מודרניות ומתבסס על חומרי גלם הנפוצים במטבח הפרואני, כגון: דגים, קינואה, תירס, בשר, צ'ילי ועוד.
בערב הפתיחה התקבצו אורחים רבים במסעדת "אוליב ליף" במלון שרתון כדי לטעום את המעדנים שהכינו שני השפים מלימה. בין החוגגים היה גם גוסטבו אורטו שגריר פרו בישראל.
התפריטים הפרואנים שהוגשו בערב הפתיחה יוגשו לצד התפריט הרגיל של המסעדה ויהיו זמינים לארוחת צהריים (12:30-15:00) ולארוחת ערב (19:00-22:30), בין הימים א'-ה'.