מטבח פרואני במלון "שרתון" תל אביב
מלון "שרתון" תל אביב חבר לשגרירות פרו כדי לחגוג יחדיו את טעמי המטבח הפרואני.
חגיגות המטבח הפרואני יתקיימו בין התאריכים 15-24 לאוגוסט במסעדת "אוליב ליף" מסעדת הדגל של מלון שרתון תל אביב.
כחלק מהחגיגות, מסעדת "אוליב ליף" תארח את השפים של מלון "שרתון" לימה בפרו, שף פייטרו לואיס ריקסה קמפוס ושף האנס באלבין סיירה. ביחד עם צוות המסעדה השפים בנו תפריט פרואני כשר, אשר מציע מנות מסורתיות לצד מנות מודרניות ומתבסס על חומרי גלם הנפוצים במטבח הפרואני, כגון: דגים, קינואה, תירס, בשר, צ'ילי ועוד.
התפריטים הפרואנים יוגשו לצד התפריט הרגיל של מהסעדה ויהיו זמינים לארוחת צהריים (12:30-15:00) ולארוחת ערב (19:00-22:30), בין הימים א'-ה'.
ערב הפתיחה של החגיגות במעמד שגריר פרו בישראל, גוסטבו אורטו, יתקיים ביום שני, 15 לאוגוסט, במסעדת אוליב ליף ובו יוגש תפריט מיוחד וחגיגי אשר נבנה גם הוא על-ידי צמד השפים הפרואניים.
ניתן להזמין מקום בטלפון 03-5219300.
*****************************************
Peruvian Festival at Sheraton Tel Aviv
Sheraton Tel Aviv is partnering with the Embassy of Peru in Israel to celebrate Peruvian culinary. The culinary highlight consists of special dinner prepared by Chef Peitro Luis Ricse Campos and Hans Balvin Sierra from Sheraton Lima.
Sheraton Tel Aviv in collaboration with Embassy of Peru in Israel, will launch the Peruvian Culinary Festival starting August 15 until August 24.
The culinary celebration is launched on August 15 at Sheraton Tel Aviv’s signature restaurant, Olive Leaf, featuring a special dinner prepared by Peruvian guest chefs from Sheraton Lima, Chef Peitro Luis Ricse Campos and Hans Balvin Sierra, and with guest of honor H.E Gustavo Otero, Peruvian Ambassador in Israel.
This is both Chefs’s first time in Israel and they are coming especially for the Peruvian Culinary festival. Both Chefs have created authentic Peruvian dishes combining traditional and modern menus based on fresh and kosher Peruvian products . The Peruvian menus with the Chefs’ signature dishes will be served at the Olive Leaf restaurant at lunch from 12:30 – 3:00 p.m. and from 7:00 – 10:30 p.m. on weekdays.
For reservation please call 03-5219300 (See attached menus)
The Olive Leaf Terrace, overlooking the Mediterranean is open every afternoon featuring an Aperol and Campari bar.
Sunday –Thursday, 17:00 – 22:30.