כותרות אחרונות
Search

מתכון לפסטה בולונז בסיר אחד !

מתכון לפסטה בולונז: בסיר אחד !

אין כמו פסטה בולונז חמה ועסיסית כשהגשם תופף על החלון.

מותג הפסטה מספר אחד באיטליה, ברילה,  מציע מתכון לפסטה בולונז  – בסיר אחד.

 

המתכון קל, מהיר, נוח להכנה והכי חשוב – חוסך את הררי הכלים שצריך לשטוף אחר כך.

 מומלץ להגיש בצלחת עמוקה עם בקבוק יין אדום !

המתכון מאת : אינס ינאי

צילום: אפיק גבאי

מצרכים:

1 חבילת ספגטי של ברילה

300 גרם בשר בקר\ פרגיות טחון.

1 צנצנת רוטב בסיס לבולונז של ברילה.

חצי כפית מלח

כפית פלפל שחור גרוס

כף פפריקה מתוקה

4 כפות שמן זית

חצי כוס בזיליקום טרי קצוץ

1 בצל קצוץ דק

4 שיני שום קצוצות דק

חצי כוס יין אדום

1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות דק

מים חמים עד כ- 3 ס"מ מגובה הספגטי – כשלוש כוסות .

 

אופן ההכנה:

* בסיר סוטאז' מניחים שמן זית ובצל קצוץ מטגנים כ- 3 דקות.

* מוסיפים את הבשר, הפטריות ושיני השום.

* מטגנים הכל יחד כ- 7 דקות עד שהבשר משנה צבעו, מנמיכים את האש.

* מוסיפים לסיר את צנצנת הרוטב, את  הספגטי, הבזיליקום, היין, המלח, הפלפל והפפריקה.

* מוזגים על הכל מים רותחים עד כ- 3 ס"מ מגובה הספגטי, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי כ- 20 דקות עד שהרוטב מצטמצם והספגטי מתרכך.

 

בתיאבון J

 

את כל מוצרי פסטה "ברילה" ניתן למצוא ברשתות השיווק המובחרות !