מתכון לקוקטייל לימות הקיץ
"רימון מקסיקני" באדיבות חברת "פריניב"
הקוקטייל הוכן ע"י אדריי ליובימוב, מיקסולוג מסעדת הקומה ה-11, מלון קראון פלזה תל אביב, סיטי סנטר
צילום: נמרוד סונדרס
החומרים:
50 מ"ל טקילה.
25 מ"ל ליקר בטעם תפוז.
50 מ"ל מיץ רימונים סחוט 100% טבעי של "פריניב".
30 מ"ל מיץ לימון.
15 מ"ל מי סוכר.
אופן ההכנה:
מכניסים את כל הרכיבים לשייקר ומנערים היטב במשך כדקה.
מוזגים את הכול לכוס מהודרת.