כותרות אחרונות
Search

מתכון תרנגול הודו לשנה האזרחית החדשה באדיבות דניאל קורסונוב שף מלון "חוויה" נצרת

דניאל קורסונוב שף מלון "חוויה" נצרת  ממליץ על מתכון תרנגול הודו לשנה החדשה
ברשת מלונות "חוויה" נמצאים המלונות  בטבריה,אשקלון ונצרת

הכנת מרינדה:

מכניסים לקערה 6 כפות דבש , 2 כוסות רוטב צילה מתוק , מעט תימין קצוץ 5 שיני שום קצוץ , מלח פלפל .

מכינים תערובת פירות (תפוח תפוז אגס) חתוך גס ומכניסים לתוך ההודו. מורחים את ההודו במרינדה ומניחים בתבנית עמוקה וסוגרים עם נייר כסף.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות למשך שעה וחצי.

לאחר הזמן מוצאים ופותחים נייר כסף , מורחים עוד במרינדה שנשארה ומכניסים

לתנור עוד ל חצי שעה בלי נייר כסף.

מגישים במגש גדול מקושט בפירות .

havya 2