כותרות אחרונות
Search

מתכוני מאכלים עם סדרת השמנים החדשה מבית "הוילרי ורנולז"

מתכונים עם סדרת השמנים החדשה מבית "הוילרי ורנולז"

renolz 8

קדאיף בשמן פיסטוק

 100 גרם מרגרינה
שליש קופסא קדאיף קפוא

 חצי כוס מיץ תפוזים

 5 כפות אבקת סוכר

 200 גרם גבינת שמנת

 חופן פיסטוקים

 3 כפות דבש

3 כפות שמן פיסטוקים הוילרי ורנולז

אופן ההכנה 
 מפשירים את הקדאיף ומערבבים היטב עם החמאה המומסת ו2 כפות אבקת סוכר גדושות.

 מחלקים את הקדאיף המעורב לרינגים או לתבניות סיליקון קטנות של עוגות אישיות.
את גבינת השמנת מקציפים עם אבקת סוכר ו4 כפות שמן פיסטוקים
וממלאים בתערובת את הרינגים\התבניות.
סוגרים בשארית תערובת הקדאיף ואופים ב 180° עד להשחמה.
בסיר,  מביאים לרתיחה את מיץ תפוזים והדבש ומצמצמים עד לרוטב חצי סמיך.
את הפיסטוקים קולים עד להשחמה על מחבת.
מצננים מעט את המאפים, מוסיפים לרוטב המצומצם 3 כפות שמן פיסטוק ומזליפים אותו על הקדאיף.

בתאבון.

********************************

renolz 9

ברוסקטה עם פסטו, שמן אגוזי מלך וסלט עגבניות פיקנטי
בגט אחד

4 עגבניות תמר
2 בצלצלי שאלוט
0.5 פלפל ירוק חריף

לימון שלם
4 כפות שמן אגוזים הוילרי ורנולז
כוס וחצי עלי בזיליקום
200 גרם פרמזן
5 שיני שום
אופן ההכנה
חותכים את הבגט לברוסקטות עבות מורחים על הברוסקטות שמן אגוזים ואופים בתנור בחום של 200 כד להשחמה

לסלט -קוצצים את העגבניות והבצל לקוביות קטנות, את הפלפל החריף חותכים לעיגולים דקים ככל שאפשר,
מערבבים את שלושתם, סוחטים לימון שלם ומתבלים בשמן אגוזים פלפל שחור גרוס ומלח גס.

לפסטו  -טוחנים ביחד עלי בזיליקום שום פרמזן ורבע פלפל ירוק חריף. מוסיפים שמן אגוזים בהדרגה עד לסמיכות הרצויה.

מרכיבים את המנה – מורחים על הבגט כמות נדיבה של פסטו ומעל מניחים את הסלט
ניתן לקשט בעלה בזיליקום ולזלף שמן אגוזים מעל.

בתאבון !

******************************* 

renolz 6

סלט שורשים עם שמן שקדים טהור

2 סלקים מבושלים
2 גזרים
5 צנוניות
קולורבי אחד
חופן גדול של כוסברה
שקדים מולבנים
לויניגרט -רבע כוס חומץ (מומלץ חומץ דבש מלפור)
כרבע כוס מיץ תפוזים
 3 כפות דבש
2 כפות שמן שקדים הוילרי ורנולז

אופן ההכנה
חותכים את הירקות למקלות דקים, קוצצים דק את הכוסברה ומעבירים לקערת הגשה.
 בקערה נפרדת, טורפים היטב את כל מרכיבי הויניגרט והשקדים המולבנים וזולפים על הסלט, מערבבים קלות ובתאבון.

סטייק שמן אגוזי לוז
2 חתיכות סטייק 250 גרם

חצי כוס אגוזי לוז קלויים
כף פפריקה חריפה
בצל לבן אחד
3 כפות שמן אגוזי לוז הוילרי ורנולז

אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד להשחמה מלאה,
טוחנים את אגוזי הלוז והבצל המושחם ומתבלים במלח ופלפל.
מצפים את הסטייקים היטב ושולחים לתנור ל200° ל15 דק או עד להשחמה.

בתאבון !

************************************ 

את השמנים המיוחדים של "הוילרי ורנולז" ניתן להשיג ברשתות טיב טעם, עדן טבע,סטופמרקט, רשת אניס, במעדניות, חנויות מזון מתמחות ובבתי טבע ברחבי הארץ. משווק בבלעדיות ע"י חברת אימפורט פור יו – 09-9580522.

כשר פרווה בהשגחת בד"צ בית יוסף ובאישור הרבנות הראשית לישראל.

התמונות והמתכונים באדיבות דפנה בר שדה, יועצת קולינארית לחברת מרום משה בע"מ