כותרות אחרונות
Search

עשרות יועצי ביטחון , יועצי מיגון ונציגים של מערכת הביטחון השתתפו בכנס שיזמה חברת "אסא אבלוי" ישראל".

מימין: אבי קמחזי , יחד עם ד"ר מאור פריד- צילום: מורג ביטן

 

עשרות יועצי ביטחון , יועצי מיגון ונציגים של מערכת הביטחון השתתפו בכנס שיזמה חברת "אסא אבלוי" ישראל".

הכנס התמקד בנושא פתרונות חדשנים בתחום מערכות ביטחון לדלתות.

 

אבי קמחזי מנכ"ל "אסא אבלוי ישראל" מציין: "החברה הציגה בכנס פתרונות ומוצרים בתחום ביטחון לדלתות ביניהם: דלתות עיכוב יציאה כדי למנוע גישה לא מורשית תוך שמירה על ביטחון ובטיחות, דלתות עם פתרונות נעילה ללא מפתח מבוססות זיהוי באמצעות מכשירים ניידים ,מערכות חכמות וזיהוי ביומטרי"

 

עשרות יועצי ביטחון , יועצי מיגון ונציגים של מערכת הביטחון, השתתפו בכנס שיזמה חברת "אסא אבלוי ישראל" בנושא פתרונות חדשנים בתחום מערכות ביטחון לדלתות. 

 

לצד זה הוצגו פתרונות נעילה ללא מפתח, כאשר ברור לכולם שהעתיד נקשר לחדשנות, לשימוש בטכנולוגיות מתקדמות שלא דורשות מפתחות, אלא מבוססות על זיהוי שיכול להתבצע ע"י מכשירים ניידים, זיהוי ביומטרי, מערכות חכמות ואינטגרציה של מערכות.

 

מימין: אבי קמחזי , יחד עם ד"ר מאור פריד- צילום: מורג ביטן

 

הכנס כלל מיצג של דלתות ביטחון, דלתות פריצה ועיכוב יציאה של היצרנים המובילים: רינגל, מטלפרס ופלרז שהמחישו את מכלול הפתרונות בתפעול מקרוב, החלק האחרון של הכנס כלל הרצאה מרתקת מפי ד"ר מאור פריד – חוקר, סופר, יזם ומרצה לתורת הכאוס ובינה מלאכותית.

 

אבי קמחזי מנכ"ל "אסא אבלוי ישראל" מציין: "החברה הציגה בכנס פתרונות ומוצרים בתחום ביטחון לדלתות בהם: דלתות עיכוב יציאה כדי למנוע גישה לא מורשית תוך שמירה על ביטחון ובטיחות, דלתות עם פתרונות נעילה ללא מפתח מבוססות זיהוי באמצעות מכשירים ניידים ,מערכות חכמות וזיהוי ביומטרי".