ראשי קולינריה מסעדות פסח במסעדת "הסוהו" בראשון לציון – כמדי שנה "הסוהו" תציע בערב ליל הסדר (30/3/18) שולחן חג כהלכתו
פסח במסעדת "הסוהו" בראשון לציון – כמדי שנה "הסוהו" תציע בערב ליל הסדר (30/3/18) שולחן חג כהלכתו
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"11/03/2018מסעדות, קולינריה, קולינריה מבצעים
פסח במסעדת "הסוהו" בראשון לציון
סעודת ליל סדר המונית כמיטב המסורת
כמדי שנה "הסוהו" תציע בערב ליל הסדר (30/3/18) שולחן חג כהלכתו עם ארוחה חגיגית במיוחד
המנות מוגשות למרכז שולחן. על כל שולחן יוצבו הגדות מיוחדות וכמובן צלחת פסח מסורתית עם כל סממני החג.
מנות ראשונות
פטה כבד עוף – ברוטב קרמל בלסמי, קרמל רימונים ויין | קבבוני אנטריקוט – על מצע סלסת עגבניות חריפה | יקיטורי פרגית – מיני שיפודי פרגית עשויים על הגריל ברוטב טריאקי | סלט שורשים – גזרים צבעוניים, צנונית, שומשום שחור, כרוב אדום, כרוב לבן, צ'ילי חריף, נבטי חמנייה, נבטים, מיקרו כוסברה וג'ינג'ר כבוש, עם בוטנים ברוטב חמאת בוטנים ויוזו – סושי טייפון עטוף בסלמון צרוב, מיונז, טריאקי, שבבי בטטה ועירית במילוי טונה חריפה,מלפפון ואבוקדו| פוקימון – אין סייד אאוט במילוי אבוקדו גזר ובטטה עטוף בדף אורז ושבבי בטטה מטוגן בפאנקו. ברוטב ספייסי ויניגרט בעיטור פקאן סיני |ג'קי רול – אין סייד אאוט במילוי סלק, עירית, אבוקדו ודניס בטמפורה עטוף בטמפורת וואסבי סלק עם נגיעות מיונז כמהין | קרייזי ססמי – במילוי אבוקדו, מלפפון, אספרגוס, בציפוי שומשום קלוי ומעל תערובת סלמון, איקורא, מיונז יפני ובצל ירוק.

צילום: איציק בראל
מנות ביניים:
לאפ גאי – מנה תאילנדית אותנטית בעלת מרקם טעמים מהמזרח ששודרגה ברצועות פרגית עם בצל ירוק וסגול שום צ'ילי חריף בזיליקום וכוסברה | פאד תאי סוהו ספיישל– אטריות אורז רחבות, ברוקולי, פטריות פורטובלו, שעועית ירוקה, בצל ירוק, בטטה, בשר אנטריקוט קצוץ דק, שמן כמהין נענע פלפל חריף, סויה וקורט רוטב פטריות | סלמון – בתנור עם שום, שמן זית.
מנות עיקריות:
ג'מבו שיפוד פילה בקר – במרינדת סויה ופלפל סצ'ואן | ג'מבו שיפוד פרגית – במרינדת חרדל, סויה, דבש וצ'ילי מתוק | צלעות בלאדי – צלעות בלאדי בגידול מקומי.

צילום: איציק בראל
תוספות:
אורז שום מוקפץ עם עשבי תיבול, ביצה ובצל ירוק | פירה | בטטות צלויות בשמן זית ולימון.
קינוחים:
פרמידת קרם בורלה – 2 שכבות קרם בורלה קפוא ברוטב קרמל חם, קינמון ובננות פאדג' שוקולד חם עם גלידת וניל | מסקרפונה ברוטב תותים ופירות יער| ניתן לקבל קינוח סורבה.
כל סועד יוכל ליהנות משתייה קלה חופשית, יין להרמת כוסית ושתייה חמה.
מחיר לסועד:- 399 ₪ | ילד מתחת לגיל 3 ללא עלות, גילאי 12-3: 199 ₪
תחילת הגשת התפריט בשעה 19:30.
סוהו. משה בקר 15 אזור התעשייה הישן ראשון לציון
פרטים והזמנות: 03-9658395